«Μου μεταφέρθηκε ότι...» - Η Κατερίνα Καινούργιου "άδειασε" παίκτη του J2US

«Είχε λίγο μια επιθετικότητα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου μεταφέρθηκε ότι...» - Η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την λαμπερή πρεμιέρα του J2US που σχολίασαν στο πλατό του Super Κατερίνα, "άδειασε" έναν παίκτη. Όπως αποκάλυψε το εν λόγω πρόσωπο δεν θέλει να πάει καλεσμένος, ενώ όταν τον ρώτησε στα παρασκήνια γιατί δεν θέλει, ένιωσε μια επιθετικότητα.

Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη, αφού στην σημερινή 10/10 εκπομπή, βρέθηκε καλεσμένη η παρτενέρ του, Σαμπρίνα, για να μιλήσει για την εμπειρία της.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον Μπράτη

«Ήθελα σήμερα να είναι και ο Άγγελος εδώ μαζί σου. Και όταν τον είχα γνωρίσει από κοντά μου φάνηκε συμπαθέστατος, γλυκύτατος, ευγενέστατος, ένας κύριος. Μου μεταφέρθηκε από τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού ότι δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή μας. Στα παρασκήνια του Just πολύ ευγενικά και του είπα ότι μου μεταφέρθηκε πως δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή μας και τον ρώτησα αν έχει κάποιο πρόβλημα. Είχε λίγο μια επιθετικότητα μου είπε, “θα έρθω πιο μετά, δεν θέλω τώρα, το χω βάλει στο συμβόλαιό μου…”. Για να τα πιάσουμε από την αρχή», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμείς τη Σαμπρίνα και τον Άγγελο τους καλέσαμε πριν αρχίσει το show. Όταν μας ρώτησαν ποιο ζευγάρι θέλουμε να έρθει πρώτο στην εκπομπή είχαμε πει αυτούς… Όταν έμαθα την άρνηση συγκεκριμένα στη δική μας εκπομπή… Όταν πήγα και τον έπιασα και μου λέει, “μη μου το κάνεις αυτό αισθάνομαι πίεση.,.», ολοκλήρωσε.

H ενόχληση του στις κάμερες μετά την πρεμιέρα

Έξαλλος έγινε στα παρασκήνια του J2US το βράδυ του Σαββάτου 8/10 ο Άγγελος Μπράτης, με αφορμή μια ερώτηση που του έκανε ένας δημοσιογράφος, με τον σχεδιαστή ρούχων να αντιδρά.

Ο Άγγελος Μπράτης είπε αρχικά: «Πού να επιστρέψω; Θα φύγω τώρα από εδώ για να πάω εκεί; Δεν νομίζω. Γιατί να το σκεφτούν αυτό; Εσύ πόσα χρόνια κάνεις αυτό που κάνεις; Δηλαδή αν κάνεις μια άλλη δουλειά, όπως εγώ που είμαι σχεδιαστής και το κάνω 20 χρόνια. Αν σου δώσουν μια άλλη δουλειά και την κάνεις για τέσσερα χρόνια συνεχόμενα, θα θέλεις να την κάνεις για 20; Όχι!»

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού, ο Άγγελος Μπράτης είπε ενοχλημένος: «Άντε πάλι! Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, δεν θα συζητήσουμε τι είπε ο κύριος Σκουλός. Μην το ξανακάνεις αυτό!»