"Πέθαναν" την 21χρονη κόρη του Γιώργου Βελισσάρη - Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Tik Tok

Το ξέσπασμα του τραγουδιστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Συγκλονισμένος είναι ο Γιώργος Βελισσάρης και η οικογένεια του, καθώς χάκαραν το προφίλ της μικρής του κόρης στο Tik Tok, και δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο έγραψαν ότι πέθανε. Για το περιστατικό μίλησε ο ίδιος ο τραγουδιστής στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, ενώ δήλωσε έξαλλος με την κίνηση να της χακάρουν το προφίλ και να γράφουν κάτι τόσο απαράδεκτο και ανήθικο.

Το ξέσπασμα του Βελισάρρη στην Super Κατερίνα

«Στο σπίτι έχω και αδέρφια, έχω και τη μάνα μου και μόλις το διαβάσανε συγκλονιστήκανε όλοι, τι να σας πω… πέσανε από τα σύννεφα. Είναι πολύ χυδαίο αυτό, δεν έχει ξανασυμβεί και δεν θέλω να συμβεί ούτε στον εχθρό μου», είπε αρχικά ο τραγουδιστής (δείτε εδώ την κούκλα σύζυγό του).

Και συνέχισε: «Έπαιρνε ο ένας τον άλλον οι συγγενείς για να μην πάρουν εμένα. Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ με αυτό που έγινε. Η γιαγιά της έπαθε ψυχολογικό, είναι χρόνια καρκινοπαθής».

Η αποκάλυψη για τα πεθερικά του

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Βελισσάρης ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για την γυναίκα του ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο γεγονός πως όταν γέννησε για πρώτη φορά ήταν μόλις 16,5 ετών.

«Είμαι χειμερινός κολυμβητής, δεν χάνω μπάνιο, από την καραντίνα ξεκίνησα. Και η γυναίκα μου είναι χειμερινή κολυμβήτρια, μόνο που έξω θέλει μπουρνούζι και μέσα στολή. Δε με ήθελε ούτε ο πεθερός, ούτε η πεθερά, αλλά με ήθελε η γυναίκα. Την έκλεψα 3 φορές την γυναίκα μου. Ήταν 15 χρονών, ήταν δικαιολογημένο. Η γυναίκα μου στα 16,5 χρόνια της έκανε το πρώτο μας παιδί.

Η γυναίκα μου πάντα με ηρεμεί. Ήμουν κτηνοτρόφος και μετά έγινα τραγουδιστής. Περπατούσα 2 ώρες για να πάω σχολείο, πριν πήγαινα στα πρόβατα. Έχω αρμέξει, κουρέψει πρόβατα, αλλά ποτέ δεν έχω σφάξει. Ήρθε ένας κι έπαιξε κλαρίνο στο χωριό, είπα δυο τραγούδια και από εκεί ξεκίνησα το τραγούδι.

Ακούω μόνο βυζαντινή μουσική. Στο αμάξι ακούω μόνο λειτουργίες. Θα κάνω περιοδεία στην Αυστραλία και την Αμερική».