Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Σου κόβουν το συμβόλαιο, τα έχουμε ζήσει όλα» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά προς τον Νίκο Μάνεση

«Η τηλεόραση σερβίρει πάντα αυτό που θέλει ο κόσμος ή ο κόσμος δημιουργεί το μενού που θέλει να δει από την τηλεόραση;»

«Σου κόβουν το συμβόλαιο, τα έχουμε ζήσει όλα» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά προς τον Νίκο Μάνεση
News 10.10.2022 17:49
Από Ίρις Βίλα

Το μεσημέρι της Δευτέρας (10/10) ξεκίνησε μια ακόμη εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στο "Καλό Μεσημεράκι" όπου ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να αναφερθεί για το περιστατικιό με τον Νίκο Μάνεση αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης -δείτε εδώ αναύτικά τί έχει προηγηθεί.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για τον Νίκο Μάνεση

«Μπράβο στον Νικόλα τον Μάνεση. Η τηλεόραση έχει μια αγάπη με όλα αυτά που συμβαίνουν εκτός από αυτή, τα οποία τα ξεκοκκαλίζει. Τα είπε πολύ πολύ ωραία, μπράβο που τα είπες μαζεμένα. Αυτό που λέει κι έχει πολύ δίκιο είναι ότι πια αυτό το μοντέλο το παλιό δεν λειτουργεί. Δεν πρέπει να εκσυγχρονιστεί με κάποιο τρόπο; Ο κόσμος πια βλέπει youtube, μετρήστε τα. Εγώ ποτέ δεν έχω ανεβάσει τα νούμερα, ακόμα κι όταν κάναμε καλά νούμερα.

Όταν λες ότι αυτό κάνει επιτυχία, ξαφνικά ο κόσμος αισθάνεται και λίγο άσχημα και λέει “να πάω να το δω”, άρα δημιουργεί μια τάση. Αυτό που είπε ο Νίκος ότι κρεμόμαστε όσοι εργαζόμαστε στην τηλεόραση από τα νούμερα έχει απόλυτο δίκιο. Κόβονται εκπομπές, αποθεωνόμαστε, ξεαποθεωνόμαστε, μας μεγαλώνουν, μας μικραίνουν, βάζουν παραπάνω συμβόλαιο, σου κόβουν το συμβόλαιο, τα έχουμε ζήσει όλα.

Η τηλεόραση σερβίρει πάντα αυτό που θέλει ο κόσμος ή ο κόσμος δημιουργεί το μενού που θέλει να δει από την τηλεόραση; Πιστεύω ότι μπορεί να εκσυγχρονιστεί το σύστημα. Θα μου πεις τώρα ότι είναι και η διαφημιστική πίτα, παίζονται και άλλα παιχνίδια, δεν τα ξέρω και δεν με ενδιαφέρει και να τα μάθω. Αλλά με κάποιο τρόπο ας ασχοληθούμε λίγο με αυτό. Νικόλα, αγωνιστικούς χαιρετισμούς».

Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς με την φάρσα που δέχτηκε ο Νίκος Μάνεσης

Τα τελευταία 24ωρα επικρατεί μεγάλος ντόρος αναοφρικά με την φάρσα του Άρη Καβατζίκη προς τον Νίκο Μάνεση όπου σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής του MEGA, «Πάμε Δανάη» καθώς το όλο θέμα πήρε διαφορετική τροπή -δείτε εδώ την φάρσα που σημειώθηκε στον αέρα.

Από την άλλη, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ανάμεσα στις εκπομπές που προβλήθηκε ήταν και εκείνη του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα, στο «Καλό Μεσημεράκι».

«Αυτό ήταν μια κακή συγκυρία, θα έλεγε κάποιος. Προφανώς ο άνθρωπος δεν ήξερε τη στήλη αυτή που έχουν τα παιδιά, η οποία πρέπει να σταματήσει ή θα πάτε στα δικαστήρια. Κι επίσης του βάλανε τώρα τον Μάνεση, ο οποίος είναι πολύ συγκεκριμένος. Δηλαδή πάρε την Κατ Κεν ρε φίλε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέλος από τον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι;

Νίκος Μάνεσης: Βγήκε πρώτος στην τηλεθέαση αλλά επιμένει για αλλοιωμένα νούμερα - «Δεν έχει διορθωθεί απολύτως τίποτα»

Share