Κινδυνεύει να ακυρωθεί η βάφτιση του γιου της, Φωτεινής Αθερίδου - Τί συνέβη;

Τι απαντά ο κληρικός που τέλεσε τη βάφτιση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τις τελευταίες ώρες θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει αναφορικά με την βάφτιση του 3χρονου γιου της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα. Να τονίσουμε πως πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε πισίνα -δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία.

Ωστόσο, ο λόγος που έχει γίνει το σούσπυρο είναι διότι, ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο καθαιρέθηκε, με αποτέλεσμα η βάφτιση του γιου των 2 ηθοποιών να κινδυνεύει να ακυρωθεί.

Από την άλλη,ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής δημοσίευσε επιστολή, στην οποία έλεγε στους ιδιοκτήτες του κτήματος πως δεν έπρεπε να φιλοξενήσουν τον συγκεκριμένο ιερέα.

Οι δηλώσεις του κληρικού μετά από τον "χαμό" που δημιουργήθηκε

«Την οικογένεια τη γνωρίζω χρόνια. Ο παππούς, ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι πάρα πολύ πιστός άνθρωπος και μάλιστα είχε και σοβαρή πνευματική μορφή. Παρόλα αυτά με πλησίασαν και με ρώτησαν αν μπορούν να κάνουν τη βάφτιση γιατί το εγγονάκι του είναι μεγάλο. Το σκέφτηκα, πήρα την ευλογία από τον γέροντά μου και προέβην σε αυτή την πράξη».

Η σπάνια αποκάλυψη της Φωτεινής Αθερίδου για τον γάμο της

Η Φωτεινή Αθερίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πώς φαντάζεται έναν γάμο καθώς είναι κατά του παραδοσιακού (δείτε την εδώ ντυμένη νυφούλα καθώς έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της πριν απόν λίγο καιρό).

«Πολύ ωραίο, τίποτα για πλάκα το κάναμε, να περάσουμε ωραία να γελάσουμε με τους φίλους μας, έτσι χαλαρά. Δεν θα έκανα ποτέ παραδοσιακό γάμο, βαριέμαι τόση ώρα να είμαι όρθια, τα βαριέμαι αυτά, αυτό που κάναμε ήταν τόσο… όσο.

Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα, δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω, ούτε να τον τρομάξω, το κάναμε με έναν τρόπο που να μπορέσει να το αντιληφθεί, του είπα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι».