Ακομπλεξάριστη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η διαφορά στο σώμα της 1 χρόνο πριν και μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Οι πόζες στον ίδιο καθρέφτη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ @konstantinaspyropoulou
Instagram/ @konstantinaspyropoulou

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπός του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Όπως είναι λογικό η γνωστή παρουσιάστρια περιμένει πως και πως να να αγκαλιάσει το παιδάκι της.

Φυσικά, η ίδια είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της -δείτε εδώ την ανάρτησή της από την ημέρα του γάμου της με τον αγαπημένο της.

Αυτή τη φορά ωστόσο η ίδια θέλησε να κάνει μια μικρή αναδρομή από τότε που δεν είχε κοιλίτσα αφού πλέον είναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η αναδρομή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πριν και μετά την εγκυμοσύνη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ανάρτηση

Τι είχε δηλώσει η Σπυροπούλου πριν μερικές μέρες για τον γάμο τους

Με την κοιλίτσα της να έχει μεγαλώσει πολύ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο “Fashion tv World’s Excellence Gala” και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες. Η παρουσιάστρια διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά την ανακοίνωση της πως κυοφορεί (δείτε την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει) πλέον μιλάει ανοιχτά για το θαύμα που ζει.

Όσον αφορά στο όνομα που έχουν επιλέξει για το μωρό, εξήγησε: «Είμαστε παραδοσιακοί οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Άλλοι μου λένε ότι είναι κορίτσι και άλλοι αγόρι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι, οπότε θα το αποκαλύψουμε εκεί. Δεν είμαι ούτε του ροζ, ούτε του μπλε, το δωμάτιο του μωρού θα το φτιάξουμε τελευταία στιγμή».

Ενώ όσον αφορά το γάμο τους: «Τον γάμο θέλουμε να τον κρατήσουμε για εμάς. Θέλαμε θρησκευτικό αλλά τώρα είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης αλλά λέμε να το προγραμματίσουμε πιο μετά, μετά τον ερχομό του παιδιού μας».