"Όταν βγαίνεις δημόσια και..." - Η Μπέττυ Μαγγίρα τα βάζει δημόσια με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Κι όλα αυτά εξαιτίας της Κατερίνας Στικούδη...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

Οι νέες δηλώσεις που παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε τις εδώ) δεν έμειναν ασχολίαστες από το πάνελ της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, δε, Μπέττυ Μαγγίρα, φάνηκε να εξοργίζεται με την συμπεριφορά της Αλεξάνδρας.

Η παρουσιάστρια του Open, λοιπόν, αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στις σχέσεις των δύο γυναικών μετά τα δημοσιεύματα που ήθελα τη μία να παίρνει τη θέση της άλλης στα παρασκήνια του J2US στα οποία τελικά παρέμεινε και αυτή τη σεζόν η Κατερίνα Στικούδη.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα

«Δεν λύθηκε ποτέ όμως σαν ζήτημα και για αυτό και συνεχίζουν τις ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι, είναι η δουλειά τους αυτή», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε:

«Δεν έχουν απαντήσει και γι’ αυτό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν πρέπει να εκνευρίζεται και να λέει: “Εγώ δεν έχω τίποτα με την Κατερίνα Στικούδη”. Όχι, έχεις γιατί όταν βγαίνεις δημόσια και απαντάς ειρωνικά ότι εγώ δεν κλείνω τις δουλειές μου μέσω instagram γιατί για εμένα το λάθος είναι της παραγωγής η οποία προφανώς συζητούσε και με τις δύο».

Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Στικούδη σε ερώτηση για την Παναγιώταρου

Η Κατερίνα Στικούδη με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του J2us έκλεψε τις εντυπώσεις και εννοείται πως... με το που την πέτυχαν οι ρεπόρτερ έπεσαν πάνω της για μια δήλωση. Όταν ρωτήθηκε, όμως για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της.

Υπενθυμίζουμε πως και οι δυο λαμπερές κυρίες είχαν δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση των backstage του show αλλά... η Κατερίνα έκλεισε τελικά!

«Είναι πολύ όμορφο να μην ξεχνάμε από πού ξεκινάμε. Ο θεσμός των καλλιστείων μού άνοιξε πάρα πολλές πόρτες, άλλαξε 100% η ζωή μου εν μία νυκτί. Δεν κατάλαβα πώς πέρασαν έξι ώρες στο J2US, δεν κουράστηκα καθόλου», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη είπε στη συνέχεια: «Δεν έχουμε μαλώσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αν θέλετε εσείς να το συνεχίσετε, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό όλο που ζείτε εσείς μόνοι σας».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Τώρα, να ασχολούμαστε με καταστάσεις που έγιναν πριν, δεν νομίζω ότι βοηθάει και κανέναν. Μπορεί να βοηθάει κάποιον, αλλά εγώ δεν έχω τέτοια ανάγκη».