"Το J2us μου φάνηκε..." - Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου "σταύρωσε" την Κατερίνα Στικούδη

Ενοχλημένος στο πλευρό της ο Στάθης Σχίζας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

Μπορεί και οι δυο να ισχυρίζονται πως δεν μάλωσαν ποτέ αλλά οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν άλλα περιστατικά (δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ). Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στις κάμερες του Happy Day και εννοείται πως ερωτήθηκε για το αν παρακολούθησε την πρεμιέρα που είχε το Σάββατο το J2us, κι αν έστειλε τις δικές της ευχές στην Κατερίνα Στικούδη.

Ψύχραιμη, απάντησε όπως θα περίμενε κανείς να απαντήσει:

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Το J2US μου φάνηκε υπέροχο, αγαπώ τον Νίκο Κοκλώνη. Έσκισε στα νούμερα τηλεθέασης και εύχομαι να συνεχιστεί όλο αυτό. Δεν είδα τα σχόλια της Κατερίνας Στικούδη γιατί μετακομίζουμε αυτές τις μέρες και ήμουν ανάμεσα σε… κούτες. Με την Κατερίνα δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ξέρω γιατί έχει βγει όλο αυτό προς τα έξω», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε επίσης: «Ποτέ δεν κάναμε παρέα, μιλάμε τυπικά. Δεν τις έστειλα ευχές για το J2US γιατί δεν ήμασταν ποτέ φίλες».

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο J2us και οι σπόντες...

H Κατερίνα Στικούδη είπε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αφού στην πρεμιέρα του J2us εμφανίστηκε κατάξανθη. Μάλιστα δεν παρέλειψε στην κουβέντα της με τον Κοκλώνη να ρίξει και τις σπόντες της για όσες καλοέβλεπαν τη θέση της...

Είπε στον Νίκο Κοκλώνη:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και φέτος εδώ μαζί σου! Έχουμε τόσες πολλές αλλαγές σε αυτό το υπέροχο πλατό μας που έχει γίνει διπλάσιο» σημείωσε η Κατερίνα Στικούδη .Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια αναφορά στις φήμες που ήθελαν άλλη παρτενέρ πλάι του στον φετινό κύκλο.

«Όλο το καλοκαίρι ξέρεις τι άκουσα για τη θέση σου; Ποια θα κάτσει… Ποια θα παρουσιάσει… Τι θα γίνει… Δεν φαντάζεσαι».

Έτσι, η Κατερίνα Στικούδη πήρε την ευκαιρία και έριξε την σπόντα της: «Εντάξει, να σου πω κάτι. Είναι καλό να βάζεις στόχους και να θέλεις να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου. Εγώ ξέρω ότι είμαι εδώ μαζί σου και πάλι και είμαι πολύ χαρούμενη».