«Δεν κατηγορούνται» - Ενοχλημένος ο Κώστας Τσουρός με Ζέτα Μακρυπούλια και Ράνια Σχίζα στη δίκη Φιλιππίδη

Ξέσπασε στον αέρα του Mega Καλημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν κατηγορούνται» - Ενοχλημένος ο Κώστας Τσουρός με Ζέτα Μακρυπούλια και Ράνια Σχίζα στη δίκη Φιλιππίδη

Ενοχλημένος φάνηκε να είναι ο Κώστας Τσουρός με την αντίδραση τόσο της Ζέτας Μακρυπούλια (δείτε τα ερωτήματα που απάντησε), όσο και της Ράνιας Σχίζα κατά την άφιξη τους στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο για να καταθέσουν στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έπειτα από κλήτευση που τους έγινε.

Η δήλωση του Τσουρού για Μακρυπούλια - Σχίζα

«Και το γεγονός ότι η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε το πρωί για να μην τη δουν οι κάμερες και το γεγονός ότι η Ράνια Σχίζα έτρεχε και δεν έκανε καμία δήλωση ενώ ήταν πίσω από τις κάμερες, εμένα για ανθρώπους που είναι στον χώρο, με ξενίζει. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κατηγορούνται για κάτι. Πήγαν εκεί γιατί τους κάλεσε ο εισαγγελέας. Το να σταματήσουν εκεί και να πουν πως "ό,τι είναι να πω, θα το πω μέσα" δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό.

Δεν κατηγορούνται κάτι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Και όταν είναι άνθρωποι του χώρου μας είναι λίγο περίεργο» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα.

Η αντίδραση της Ζέτας Μακρυπουλια στις κάμερες μετά την κατάθεση της στην δίκη

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να έκανε τα πάντα για να μην την τραβήξουν οι κάμερες κατά την άφιξη της στο δικαστήριο, ωστόσο, μετά την κατάθεση της, οι δημοσιογράφοι την "τσάκωσαν" να αναχωρεί από το Μικτό Ορκωτό.

Η ηθοποιός λίγο μετά τις 11 το πρωί αποχώρησε γρήγορα, χωρίς να απαντάει στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρίσκονται έξω από την αίθουσα.

«Εξετάζομαι κι εδώ; Ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλημέρα σας! Τα είπα όλα στο δικαστήριο. Ό,τι με ρώτησαν. Αν ήταν εδώ (η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας) και την έβλεπα θα μπορούσα να απαντήσω. Αυτό που είπα και στο δικαστήριο, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καλημέρα σας παιδιά, ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.