Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο γυμναστήριο με μαλλί κομμωτηρίου κολάν, μπουστάκι και φουσκωμένη κοιλίτσα

Η εγκυμονούσα συνεχίζει να αθλείται

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο γυμναστήριο με μαλλί κομμωτηρίου κολάν, μπουστάκι και φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Μπορεί να περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου με τον οποίο μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκαναν και μυστικό γάμο (δείτε εδώ το νυφικό που φόρεσε), αλλά όπως φαίνεται δεν σταματάει ακόμα και τώρα, που κυοφορεί, τις αγαπημένες της συνήθειες, όπως την γυμναστική.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, λοιπόν, που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το γυμναστήριο όπου επισκέπτεται.

Η κοιλίτσα είναι άκρως ευδιάκριτη κάτω από το κολάν αλλά παρ' όλα αυτά, δεν φαίνεται να έχει πάρει ούτε ένα γραμμάριο!

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυος γυμναστηριο

Να τονιστεί πως η συγκεκριμένη ανάρτηση μάλλον δημοσιεύθηκε γιατί ένα χρόνο πριν η Κωνσταντίνα είχε βγάλει στο ίδιο σημείο, με το ίδιο κολάν μια ίδια φωτογραφία μόνο που έλειπε η κοιλιά... Κοίτα πόσα πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ένα χρόνο... (δείτε την φωτογραφία αυτή εδώ).

Η διατροφή που ακολουθούσε πριν μείνει έγκυος

Έτρωγε χωρίς να πιέζεται, αλλά σε γενικές γραμμές ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που ανταποκρινόταν στις καθημερινές απαιτήσεις του οργανισμού της, και δεν αμελούσε τα γεύματα που της χρειάζονται. Το διατροφολόγιο του καθενός μπορεί να είναι προσωπικό, κομμένο και ραμμένο στις εκάστοτε ανάγκες του, ωστόσο ρωτήσαμε και μάθαμε τι έτρωγε ενδεικτικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα σε μία μέρα, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές του διατροφολόγου της Δημήτρη Πέππα.

  • Πρωινό: Κουλούρι Θεσσαλονίκης ή τοστ με ψωμί ολικής άλεσης
  • Δεκατιανό: 20 γρ. μαύρη σοκολάτα ή 1 φρούτο (π.χ. μπανάνα)
  • Μεσημεριανό: Μπιφτέκι με σαλάτα
  • Βραδινό: Ομελέτα με 3 ασπράδια, μανιτάρια, πιπεριές ή σαλάτα με σπανάκι και 1/2 αβοκάντο

Tip: Έπινε και ακόμα πίνει πολύ νερό. Τα ροφήματα όπως το τσάι και το χαμομήλι βοηθούν παράλληλα στην αποτοξίνωση του οργανισμού.