«Αυτά που λέει είναι...» - Ξέσπασε η Ντόρα Δούμα κατά του Γιώργου Γεωργίου σχετικά με τις δηλώσεις για την Καραγιάννη

«Λυπάμαι που το λέω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αυτά που λέει είναι...» - Ξέσπασε η Ντόρα Δούμα κατά του Γιώργου Γεωργίου σχετικά με τις δηλώσεις για την Καραγιάννη

Ξέσπασε η Ντόρα Δούμα μιλώντας στο Πρωινό, σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Γεωργίου μετά το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη (δείτε που σκορπίστηκε η στάχτη της).

Τι είπε η Ντόρα Δούμα για τον Γιώργο Γεωργίου

«Σας έχω στείλει μια επιστολή, σας παρακαλώ! Δεν μπορώ να μιλάω. Αν θέλετε διαβάστε την να καταλάβει ο κόσμος. Ο κ. Γεωργίου τα έχει συνεχώς μαζί μου, μου ζητάει συγγνώμη, μετά ξαναρχίζει πάλι. Επιπλέον, διαβάστε τι έγραψε την επόμενη μέρα ο κ. Γεωργίου για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Ο κ. Γεωργίου που λέει ότι είναι φίλος κολλητός, δεν είχε έρθει ποτέ στο σπίτι μας. Δεν είχε ζητήσει ποτέ να την δει. Ποτέ και αυτά που λέει είναι αηδίες. Μου ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτά που είχε πει, ηρέμησε για ένα διάστημα και μετά άρχισε πάλι.Όταν ο κ. Γεωργίου είχε ένα πρόβλημα υγεία πριν από 20 χρόνια, ήμουν η μόνη η οποία πήγα και έδωσα αίμα. Λυπάμαι που το λέω. Είμαι η μόνη που πήγα και έδωσα αίμα για τον κ. Γεωργίου και το ευχαριστώ είναι αυτό», είπε η Ντόρα Δούμα.

Αυτές είναι οι δηλώσεις που είχε κάνει

«Δεν μπορώ να ξεπεράσω τον χαμό της Μάρθας Καραγιάννη. Αυτή δεν ήταν άνθρωπος, ήταν η Παναγιά σταλμένη στη γη. Στο λέω και συγκινούμαι. Σε μένα στάθηκε σαν μάνα μου. Εγώ με την Μάρθα σταμάτησα δυστυχώς να έχω επαφές διότι η συγκάτοικος της, η Ντόρα Δούμα δεν με γούσταρε. Δικαίωμα της. Εάν της έλεγε η Ντόρα, “έλα μωρέ με τον Γιώργο Γεωργίου τώρα, παράτα μας, με βρίζει”, θα την πίστευε. Οι κοινοί της φίλοι δεν το ήξεραν ότι ήθελε να αποτεφρωθεί. Εμφανίστηκε όταν πέθανε αυτό το θέμα. Τώρα τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι, ο Θεός ξέρει. Η ουσία είναι ότι έφυγε» είπε χαρακτηριστικά.