«Η Μαίρη Βιτινάρος είναι όπως ένα...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Λάκη Γαβαλά και η ενόχληση της Έλενας Χριστοπούλου

Μετά την Σοφία Χατζηπαντελή, έπιασε στο στόμα του την Μαίρη...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Μαίρη Βιτινάρος είναι όπως ένα...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Λάκη Γαβαλά και η ενόχληση της Έλενας Χριστοπούλου

Όπως φαίνεται στον Λάκη Γαβαλά δεν αρέσει κανένα νέο μοντέλο στο GNTM 5, αφού μετά το δημόσιο κράξιμο του στην Σοφία Χατζηπαντελή και τον τσακωμό τους στο Instagram, έπιασε στο στόμα του την Μαίρη Βιτινάρος την model instructor του ριάλιτι.

«Κακοποιούν τη μόδα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Το πράγμα άρχισε να γίνεται τριτοκοσμικό και με στενοχωρεί πάρα πολύ. Η μόδα είναι κάτι πολύ ιερό, δεν είναι ιεροσυλία, όπως το κάνουν άλλοι. Όλοι για το μεροκάματο πηγαίνουν. Εύχομαι να το βγάζουν ισάξια και να είναι ευτυχισμένοι ότι προσφέρουν, πριν πάνε για ύπνο το βράδυ. Τελείωσε το κεφάλαιο Σοφία Χατζηπαντελή. Εύχομαι να πήρε followers με αυτά που έλεγα. Λυπάμαι για τον Τάσο Σοφρωνίου, δεν θα ήθελα να είναι εκεί», είπε αρχικά για το GNTM 5 στην εκπομπή Πρωινό μας.

Το σχόλιο του Γαβαλά για την Βιτινάρος

«Την είδα την Μαίρη Βιτινάρος, αλλά έχουμε πιο ωραίες Ελληνίδες, εντελώς Ελληνίδες. Είναι όπως ένα σκυλάκι. Το παίρνεις και είναι από την Ουγγαρία και δεν σου έχει την ίδια υγεία όπως ένα σκυλάκι από την Ελλάδα, έχει συνηθίσει σε άλλο κλίμα. Ακόμα και τα ζώα που είναι πιο ανθεκτικά, όταν αλλάζουν κλίμα και ιδιοσυγκρασία, δεν είναι το ίδιο πράγμα, πόσο μάλλον οι άνθρωποι», ανέφερε.

Η ενόχληση της Έλενας Χριστοπούλου

Μετά την προβολή των δηλώσεων του, η Έλενα Χριστοπούλου δεν έκρυψε την ενόχληση της για την συμπεριφορά του Λάκη Γαβαλά στις τελευταίες του συνεντεύξεις.

«Εγώ λυπάμαι, δεν μου αρέσει ο Λάκης Γαβαλάς να λέει για όλα αυτά, δεν θέλω άλλο. Τον σέβομαι τον αγαπώ, τον εκτιμώ, δεν θέλω να πει τίποτα άλλο. Να είναι απλά ο Γαβαλάς που πάμε σπίτι του, που τρώμε, που ντύνεται υπέροχα, που είναι γνώστης, που είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ όλους τους υπόλοιπους», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: «Έχει πει πάρα πολλά για το GNTM και διαφωνώ και με τη στάση του απέναντι στη Σοφία Χατζηπαντελή. Το τράβηξε από τα φρύδια. Από ένα σημείο και μετά πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους την φθορά».