«Aμφιβάλλω ότι είσαι στοιχείο της μόδας...» - Επικός καυγάς μεταξύ Λάκη Γαβαλά και Σοφίας Χατζηπαντέλη κάτω από το instagram της

Δεν είναι και η πρώτη φορά που την κρίνει άλλωστε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Aμφιβάλλω ότι είσαι στοιχείο της μόδας...» - Επικός καυγάς μεταξύ Λάκη Γαβαλά και Σοφίας Χατζηπαντέλη κάτω από το instagram της

Όχι μία, όχι δύο, αλλά αμέτρητες φορές έχει κρίνει την Σοφία Χατζηπαντέλη, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς. Η κριτής του GNTM 5, μπορεί να έχει κερδίσει την συμπάθεια του κοινού, δεν έχει κερδίσει όμως και τον κόσμο της εγχώριας μόδας, που την κρίνει για τα φρύδια, αλλά και για το ντύσιμό της συνεχώς. Η εκπομπή της «Super Κατερίνας», έφερε σήμερα 27/9 στη δημοσιότητα έναν τσακωμό τους κάτω από το προφίλ της στο instagram, σχετικά με την εμφάνισή της.

Μία εκείνος με τον χαρακτηρισμό «Φρύδια Κάλο», μια η Ραμόνα Βλαντή με το να την αποκαλεί ψεύτικη και πλαστική, η Σοφία Χατζηπαντέλη δεν χορταίνει προσβολές. Ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζεται και ιδιαίτερα, αφού στο κοινό είναι αγαπητή, ενώ η καριέρα της στο μόντελινγκ της έχει αποφέρει πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ.

Ο καυγάς μεταξύ Χατζηπαντέλη και Γαβαλά κάτω από το προφίλ της στο instagram

Γράφεται λοιπόν στο διάλογο που παρουσιάστηκε από την εκπομπή:

«Aμφιβάλλω ότι είσαι στοιχείο της μόδας με τέτοια εμφάνιση. Παρακαλώ σεβάσου ότι είσαι γυναίκα πρώτα και μετά σεβάσου τη σημασία της λέξης μόδα», γράφει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πριν ασκήσεις κριτική για την κατανόηση μου και τον σεβασμό που έχω στη μόδα σου προτείνω να επανεκτιμήσεις τι εσύ πιστεύεις ότι σημαίνει, επειδή βασιζόμενη σε ότι έχω δει από το στιλ σου είναι παραπάνω από προσβλητικό και όλο λάθος. Μην ξαναπείς για μένα αν δεν πω για σένα εγώ κάτι την επόμενη φορά», απαντά η Χατζηπαντέλη.

Θεωρεί ότι προσπαθεί κάποιος να την κάνει αρεστή με το ζόρι

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν στις 31/8 ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μία από τις προσωπικότητες την οποία έχει κρίνει αρκετές φορές στο παρελθόν λόγω της εμφάνισης της, την Σοφία Χατζηπαντέλη. Κυρίως επικεντρώθηκε στην υπερπροβολή που της κάνουν τα μέσα σε αντίθεση με άλλους πιο ικανούς για τον ίδιο συντελεστές του παιχνιδιού.

Θέλοντας να βάλει μια τελεία στο θέμα, ο Λάκης Γαβαλάς είπε:

«Αντί να μιλάμε για τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN. Άκουσα την Βίκυ Καγιά και καταρχήν την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια. Δεν είμαι καυστικός, είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτά που έχει μάθει. Δεν μου λέει τίποτα ούτε η φούστα στο αγόρι ούτε τα φρύδια στο κορίτσι. Αλλά, όταν έχεις μία θέση και μέσα από αυτήν επιδιώκεις να κάνει ομοίως και όταν έχεις ένα Instagram ανοιχτό και το βλέπει κάποιος, θα πρέπει να το κρίνει».