Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Περιουσία με νούμερα που ζαλίζουν - Όλη η αλήθεια για τις μυθικές απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5

Χτυπάει στα ίσια και αυτήν της Καγιά

Περιουσία με νούμερα που ζαλίζουν - Όλη η αλήθεια για τις μυθικές απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5
News 26.09.2022 13:49
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη κριτής του φετινού κύκλου του GNTM. Ο λόγος φυσικά για την Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλιά, με τα χαρακτηριστικά φρύδια που έχουν χιλιοσχολιαστεί. Είναι γνωστό πως άφησε μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό προκειμένου να βρεθεί ως guest κριτής στο GNTM 5, ωστόσο αυτό δεν έγινε με το αζημίωτο. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε σήμερα 26/9 αποκλειστικό ρεπορτάζ που τα μαρτυρά όλα για την περιουσία της.

Έτσι λοιπόν, αν ισχύουν τα ποσά που θα δείτε και παρακάτω, μπορεί κανείς να καταλάβει το πως καταφέρνει να μένει τόσο ψύχραιμη και αλώβητη απέναντι στα όσα ακούει. Από τη μία για τα φρύδια της, από την άλλη για τις πλαστικές που έχει κάνει, η κριτής δεν φαίνεται να συγκινείται και ιδιαίτερα. Άλλωστε στο twitter έχει καταφέρει αν κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, πέρα από πολλά χρήματα...

Η αμύθητη περιουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Κερδίζει και στην αγάπη η Σοφία Χατζηπαντελή

Το κορίτσι αυτό, η Σοφία Χατζηπαντελή, ήρθε στην Ελλάδα για να φέρει τα πάνω κάτω. Ήδη μετά την πρεμιέρα που έκανε το GNTM το βράδυ της Δευτέρας 19/9 έχει αρχίσει να συζητιέται το όνομά της , οπότε όπως καταλαβαίνετε δε μπορούσαμε να μην ψάξουμε πράγματα για την ζωή της!

Το διάσημο μοντέλο είναι σε σχέση με τον Ζακ Αποστόλου από το 2019. Πρόκειται για ένα 25χρονο μοντέλο που κατοικεί στο Λονδίνο και μαζί μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media, όπως βλέπουμε και από τον προσωπικό λογαριασμό της Σοφίας στο Instagram.

Ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η σχέση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 5 trailer 26/9: «Με κάνεις και νευριάζω» - Έφυγε άρον άρον η Σοφία Χατζηπαντελή από το πλατό

Δεν το είχε προσέξει κανείς - Η τεράστια αλλαγή στο λογαριασμό της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram μετά το GNTM

Share