"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Διονύση Σχοινά - Ανακοινώθηκε το νέο του επαγγελματικό βήμα

Με ποιον καλλιτέχνη θα συνεργαστεί;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η συνεργασία του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη "ναυάγησε" πριν καλά καλά ξεκινήσουν τις νυχτερινές τους εμφανίσεις με αποτέλεσμα να τα βρουν στα δικαστήριο -δείτε εδώ όλο το ιστορικό.

Από την άλλη, δεν άργησαν να ανακοινωθούν τα ευχάριστα για τον γνωστό τραγουδιστή μιας και μπορεί η μια συνεργασία να έληξε άδοξα ωστόσο έγινε γνωστό πως σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με την Ήβη Αδάμου θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους.

Η ανακοίνωση για το νέο βήμα του Διονύση Σχοινά

Ο Διονύσης Σχοινάς, ο καλλιτέχνης που καθιέρωσε το live clubbing με τις εμφανίσεις του, θα μας παρασύρει με τις δεκάδες επιτυχίες της πλούσιας καριέρας του, τις ερμηνείες του και τη θετική του ενέργεια.

Η Ήβη Αδάμου, μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, θα βάλει στις νύχτες μας το «άρωμα» των επιτυχιών της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.Το hot spot της νυχτερινής Αθήνας ετοιμάζεται και η πιο ανεπανάληπτη live clubbing εμπειρία έρχεται!

Ήβη Αδάμου

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς»

Μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Διονύση Σχοινά αναφορικά με την την διαμάχη που ξέσπασε με το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη καθώς η συνεργασία τους "ναυάγησε" πριν καλά, καλά ξεκινήσουν.

«Σ’ αγαπάω πολύ. Τι να σου πω; Ειρήνη υμίν! Τίποτα, μη με ρωτάς τίποτα άλλο. Μη με ρωτάς, σε παρακαλώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς άλλο. Please.Ε, βέβαια είμαι στεναχωρημένος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, φιλιά».