The 2night show: Έκτακτη ανακοίνωση για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τί συνέβη;

Έγινε γνωστό πως...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ @grigorisarnaoutoglou.official
Instagram/ @grigorisarnaoutoglou.official

Δυο λαμπερούς καλεσμένους υποδέχεται απόψε 11/10 το βράδυ στις 23:30 ο Γρήγορης Αρναούτογλου στην εκπομπή του, The 2night show (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε στη πρεμιέρα).

Οι αποψινοί 11/10 καλεσμένοι του The 2night show

Η αγαπημένη ηθοποιός Τζόυς Ευείδη, είναι «ροκ» και το επιβεβαιώνει, για ακόμα μια φορά, με την πληθωρική προσωπικότητά της. Θυμάται τα ξέγνοιαστα εφηβικά της χρόνια, τα διάσημα στέκια της εποχής, τα ξενύχτια, τα φλερτ, αλλά και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Πώς εξηγεί ότι, όταν ήταν άνεργη ηθοποιός, είχε περισσότερα χρήματα; Γιατί απέρριψε την πρόταση να συμμετάσχει στο «Just the 2 of Us»;

Γιατί δεν χτυπάει το τηλέφωνό της, πλέον, για τηλεοπτικές σειρές και συνεργασίες; Τέλος, μιλάει για την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι», στην οποία συμμετέχει, και αποκαλύπτει για ποιο λόγο χαρακτηρίζεται ως η «χαρά του παραγωγού» στον θίασο.

Στο πλατό του The 2Night Show, ο Γρηγόρης υποδέχεται απόψε και τον Γρηγόρη Βαλτινό. Ο αγαπημένος ηθοποιός εξηγεί για ποιο λόγο άλλαξε το επίθετό του στην αρχή της καριέρας του, μιλάει για τη σχέση με τον πατέρα του και αναφέρεται στην πρώτη τους συνάντηση σε ηλικία 20 ετών.

Επίσης, μοιράζεται αναμνήσεις ζωής που τον στιγμάτισαν, όπως η συνάντησή του με τον Πωλ Νιούμαν, η φιλία του με τον χαρισματικό Δημήτρη Χορν, αλλά και η δυνατή σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τέλος, μιλάει με ενθουσιασμό για την παράσταση «Da», στην οποία πρωταγωνιστεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αποτελεί για τον ίδιο ένα «έργο ψυχής».

Η καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ανακοίνωσε πως πέθανε η μητέρα της

Το βράδυ της Δευτέρας 10/10 το κοινό παρακολούθησε κάποιες από τις πιο συγκλονιστικές συνεντεύξεις που έχει κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night show. Μια από αυτές ήταν και της Βέρας Μακρομαρίδου ή αλλιώς της "Άσπας" από τον Σασμό.

Η ηθοποιός μίλησε για τον Σασμό, τον χαμό των γονιών της αλλά και τον σύντροφό της...

Αναφορικά με τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της, η Βέρα Μακρομαρίδου εξομολογήθηκε: «Τον Απρίλιο έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου. Δεν το ήξεραν πολλοί άνθρωποι. Το ήξεραν στη δουλειά αλλά το επικοινώνησα γιατί δεν το γνώριζαν πέρα από το κοινό κι οι δικοί μου άνθρωποι, που μπορεί να μην είχαμε μια πολύ στενή επαφή. Το έκανα γιατί θεώρησα ότι θα είναι πιο αμήχανο να έρθει ένας άνθρωπος που ξέρει ότι η μαμά μου έχει καρκίνο δύο χρόνια και να μου τι κάνει η μαμά σου, είναι καλύτερα; Και λέω ας το επικοινωνήσω γιατί πολύς κόσμος που έχει να με δει λίγο καιρό παραπάνω, θα ήθελα να ξέρει ότι τώρα ισχύει αυτό. Ο μπαμπάς μου έφυγε το 2010 (δείτε εδώ πως έγινε). Τώρα είμαι εγώ και η αδερφή μου. Και οι δυο ήταν νέοι. 62 ο μπαμπάς και 64 η μαμά».