Έγινε η πρόταση γάμου: Φωτογραφία από το πανάκριβο μονόπετρο που έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη

Είπε τελικά το "ναι"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο ταιριστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μπορεί να μην είναι πολλά χρόνια μαζί ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπιούνται μιας και είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο ερχομός του μωρού τους -δείτε εδώ πότε πρόκειται να γεννήσει, τους έχει φέρει ακόμη πιο κοντά. Έτσι, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε πως έχει έρθει η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη της.

Μιας και βρίσκονται σε ρομαντικό ταξίδι οι δυο τους στην Ιταλία ήταν ο κατάλληλος συνδυασμός. Φυσικά, η γνωστή influencer δεν δίστασε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους μιας και το μόνο σίγουρο είναι πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έδωσε οΔημήτρης Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τι είναι αυτό που την ταλαιπωρεί στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μέρα με τη μέρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φτάνουν όλο και πιο κοντά στη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί. Η influencer βρίσκεται ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πέρα από τις ευτυχισμένες στιγμές, υπάρχουν και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε έγκυος. Η ίδια με σημερινό της 6/10 story αναρωτιέται για το αν όλες οι γυναίκες που βρίσκονται στην κατάστασή της αντιμετωπίζουν τους ίδιους πόνους.

Βοηθός της βέβαια σε όλα όσα περνάει σε αυτή την γλυκόπικρη περίοδο είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει εξελιχθεί απροσδόκητα σε χαζομπαμπά. Από τη μία απαντά σε οποιονδήποτε προσβάλει τη σύντροφό του(δείτε το άθλιο σχόλιο που της έκανε follower), ενώ από την άλλη θέλει να είναι μαζί της κάθε στιγμή, ακόμα και σε βιντεοκλήση(δείτε εδώ τον υπέρηχο).

Γράφει λοιπόν σε σημερινό της story από το κομμωτήριο:

«Θα μοιραστώ μαζί σου τον πόνο μου κυριολεκτικά. Η μέση μου τις τελευταίες ημέρες με έχει πεθάνει. Μάλλον είναι λόγω της εγκυμοσύνης, δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως αλλιώς. Όσο μεγαλώνει η κοιλιά, τόσο πονάω απεριόριστα παντού όλη ημέρα».