«Δεν νομίζω ότι λείπω από την τηλεόραση» - Οι αινιγματικές δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις η Σάσα Σταμάτη η οποία αναφέρθηκε για την λαμπερή πρεμιέρα του J2US -δείτε εδώ πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης ενώ από την άλλη μίλησε για και τα επαγγελματικά της.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη

«Μου άρεσε πάρα πολύ το J2US. Θεωρώ ότι φέτος είναι το καλύτερο J2US που έχει γίνει ποτέ. Το καστ είναι πολύ καλό, είναι και η Καίτη Γαρμπή. Έχω ξεχωρίσει φέτος τον Λευτέρη με τη Λόλα, πάρα πολύ, μεγάλη έκπληξη».

Για το γεγονός ότι δεν δουλεύει φέτος στην τηλεόραση, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι λείπω από την τηλεόραση».

Σάσα Σταμάτη - Δηλώσεις

Η Σάσα Σταμάτη έγινε νονά στον ανιψιό της - Το εντυπωσιακό, γαλάζιο φόρεμα της, ήταν από τη Celia Kritharioti

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στη βάφτιση του γιού του αδερφού της Σάσας Σταμάτη, το Σάββατο 08/10/2022, στη Μάνδρα Αττικής, στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης. Εκεί η Σάσα ήταν η νονά του ανιψιού της, Ιωάννη και η εμφάνιση της ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή. Πάμε να δούμε τι φόρεσε.

Επέλεξε ένα γαλάζιο, mini φόρεμα, το οποίο έχει δαντέλα σε όλο το μήκος του, κλειστή λαιμόκοψη και βολάν στο τελείωμα των μανικιών και του φορέματος. Φυσικά είναι δημιουργία της αγαπημένης της σχεδιάστριας, Σήλια Κριθαριώτη και το συνδύασε με ροζ τσάντα, σε σχέδιο clutch και την πιο μεγάλη τάση στα παπούτσια, τις μπαλαρίνες, τις οποίες επέλεξε σε pastel ροζ. Πολύ ωραία εμφάνιση!

Σάσα Σταμάτη

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που επιλέγει δημιουργία από τη συγκεκριμένη σχεδιάστρια. Δες εδώ ακόμη μία της εμφάνιση με με mini, κίτρινο φόρεμα.

Σάσα Σταμάτη