«Η Δούκισσα Νομικού είναι δικό μου παιδί, αλλά...» - Η αναφορά της Ζήνας Κουτσελίνη για την αποχώρησή της από το "Πρωινό"

«Αν ήμουν διευθύντρια και μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ένιωθα πολύ αμήχανα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην κάμερα της εκπομπής, «OPEN Weekend» παραχώρησε δηλώσεις πριν από λίγες ημέρες η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία δεν δίστασε να αναφερθεί για την απόφαση της Δούκισσας Νομικού να αποχωρήσει από την εκπομπή, «Πρωινό» -δείτε εδώ το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το "Πρωινό"

«Ήταν ένα διαζύγιο που συνέβη. Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει με επιτυχία αυτό που κάνει και θα το συνεχίσει και αυτή τη χρονιά. Σημασία έχει ότι η Δούκισσα αποφάσισε να αποχωρήσει, δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό που έκανε και με τον τρόπο που συνέβη γιατί έχω μάθει στη ζωή όταν αποχωρείς από κάπου να δίνεις τα περιθώρια στην εκπομπή που σε φιλοξενεί να βρει τον αντικαταστάτη σου.

Δεν ξέρω τι συνέβη γιατί πολλές φορές δεν ξέρουμε το παρασκήνιο. Αν ήμουν διευθύντρια και μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ένιωθα πολύ αμήχανα. Θεωρώ ότι και για τον ΑΝΤ1 ήταν μια πολύ αμήχανη στιγμή. Όμως η τηλεόραση ξαναβρίσκει τα πατήματά της και ο Γιώργος θα τα ξαναβρεί και η Δούκισσα θα τα ξαναβρεί.

Η Δούκισσα είναι δικό μου “παιδί”, την αγαπώ πάρα πολύ, αλλά αυτή τη δεδομένη στιγμή ήταν μια απόφαση πολύ γρήγορη. Ίσως έπρεπε να περιμένει μία εβδομάδα ακόμα».

Η αλλαγή που έκανε η Δούκισσα Νομικού στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό»

Η είδηση πως η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το, «Πρωινό» έσκασε σαν "βόμβα" καθώς κανείς δεν περίμενε πως η γνωστή παρουσιάστρια θα έληγε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Από την άλλη, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, αυτό που παρατήρησαν λίγοι είναι το γεγονός πως η ίδια όταν ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Πρωινό, είχε αναφέρει το όνομα της εκπομπής στο Bio της δίπλα στο Tv Hostess που γράφει, ωστόσο μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, το αφαίρεσε.

Το προφίλ της Δούκισσας Νομικού στο instagram