Αποκλειστικό: Παντρεύονται και με θρησκευτικό γάμο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Πότε και που

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Παντρεύονται και με θρησκευτικό γάμο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Ήταν όλα τέλεια μελετημένα και προγραμματισμένα από κάθε πλευρά. Μια ονειρεμένη μέρα που εκείνοι ήθελαν να τη ζήσουν χωρίς κάμερες και φωτογράφους, παρέα μόνο με τους δικούς τους ανθρώπους. Ο “γάμος της χρονιάς” σίγουρα ήταν αυτός της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που έγινε την Κυριακή 2/10 στις 5 το απόγευμα στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η πανέμορφη νύφη, φορώντας ένα κατάλευκο φόρεμα και παπούτσια διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη (δείτε εδώ ποιες άλλες κυρίες της ελληνικής showbiz έχουν φορέσει Σήλια στον γάμο τους), κυριολεκτικά έλαμπε από χαρά και συγκίνηση, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της δίπλα στον αγαπημένο της.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού ελάχιστοι, ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και η σύζυγός του, οι γονείς του γαμπρού Βλάσσης και Ρένα Σταθοκωστοπούλου, οι γονείς της νύφης Βασίλης και Πόπη Σπυροπούλου (δείτε εδώ το συγκλονιστικό φόρεμα που φόρεσε) και τα αδέλφια τους Κατερίνα Σπυροπούλου, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου με τον σύζυγό της Θεόδωρο Αργυρό και τη μικρή Ραφαέλα. Μάρτυρες, η επιχειρηματίας Κατερίνα Νάζου και ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση στο εστιατόριο “Ithaki” (δείτε εδώ πόσο κοστίζει το πιο ακριβό πιάτο στο συγκεκριμένο μαγαζί), που ανήκει στην οικογένεια Σταθοκωστόπουλου.

Γάμος Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μετά την γέννα έρχεται και ο θρησκευτικός γάμος

Το ζευγάρι με πολύ ανυπομονησία περιμένει κοντά στα Χριστούγεννα να κρατήσει αγκαλιά το πρώτο του παιδάκι. Οι αποκλειστικές πληροφορίες του YOU αναφέρουν πάντως ότι μετά τη γέννα κι επειδή δεν θέλουν να αφήσουν παραπονεμένους τους φίλους και γνωστούς θα βάλουν σε προτεραιότητα κοντά στο καλοκαίρι τον θρησκευτικό τους γάμο με καλεσμένους φυσικά όλη την κοσμική Αθήνα, ενώ λίγο αργότερα σε πιο στενό κύκλο προς το φθινόπωρο θα κάνουν και την βάπτιση.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 12/10, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ