Παγιδευμένοι: «Υπέροχος από το πρώτο λεπτό» - "Έπεσαν βροχή" τα σχόλια για τον Στέφανο Κυριακίδη

Τον συμπαθούν ακόμη κι αν παίζει τον κακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παγιδευμένοι: «Υπέροχος από το πρώτο λεπτό» -

Στο χθεσινό (11/10) επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι του ANT1, εισέβαλε ο Στέφανος Κυριακίδης, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην Γη της Ελιάς προηγουμένως (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν). Ο ίδιος, λοιπόν, υποδύεται τον πατέρα του Σπύρου Μαρκέτου, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή, όμως οι σχέσεις του με τον υπόκοσμο δεν έχουν διακοπεί.

Οι επαφές του με τον γιο του δεν υπάρχουν πια, όμως πλέον αυτό θα αλλάξει για τον Γεράσιμο. Όσο προχωρά η πλοκή θα αποκαλυφθεί, επίσης, πως παλιότερα ο παππούς του Δημήτρη και του Θοδωρή είχε μπει ξανά στη φυλακή εξαιτίας του αδερφού του και τότε ήταν που το ίδιο του το παιδί αποφάσισε να μην του ξαναμιλήσει. Πως θα αντιδράσει ο Σπύρος, μόλις δει τον πατέρα του; Δεν μένει πολύ ακόμα για να μάθουμε πως θα εξελιχθεί η σχέση τους!

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Στέφανο Κυριακίδη στους Παγιδευμένους

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τα γεγονότα, θέλησαν με την σειρά τους να καλωσορίσουν το νέο μέλος του καστ και να τον αποθεώσουν, διότι οι ρόλοι του μέχρι στιγμής έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και οι ερμηνείες του είναι μοναδικές.

Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Όσο ο πραγματικός ένοχος παραμένει ελεύθερος, ένας νέος μάρτυρας δίνει άλλη τροπή στις έρευνες. Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει. Ενώ η Άννα κι ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν περισσότερα στοιχεία για την σύλληψη του δολοφόνου, ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό γύρω τους. Για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Κάτι που κανείς δεν φαντάζεται! Τι είναι αυτό που θα τους αφήσει όλους άφωνους;

Οι εξελίξεις της επόμενης (10-13/10) στους Παγιδευμένους