«Είναι...» - Η Τζόυς Ευείδη "έσπασε" πρώτη φορά τη σιωπή της για την σχέση της με τον Μανώλη Κλωνάρη

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι...» - Η Τζόυς Ευείδη

Η Τζόυς Ευείδη, η ηθοποιός που γνωρίσαμε και λατρέψαμε μέσα από το Καφέ της Χαράς, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τρίτης 11/10, και, μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη και την αποβολή της, αποφάσισε να μιλήσει για όλα "ανοιχτά".

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τις σχέσεις της, ενώ απάντησε και για το τι συμβαίνει πραγματικά με τον Μανώλη Κλωνάρη. Μάλιστα, δεν δίστασε να εξηγήσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη δουλειά της τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν την προσεγγίζουν εύκολα για νέες συνεργασίες.

Η αποκάλυψη της Τζόυς Ευείδη για τον Μανώλη Κλωνάρη

«Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Δεν στερήθηκα από φλερτ, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Από όλα έχω ζήσει. Είμαι χορτασμένη. Δεν είναι πια τα πράγματα όπως ήταν. Δεν μπορείς να ερωτευτείς. Να γνωρίσεις που; Παλιά βγαίναμε έξω και γνωρίζαμε κόσμο» εξομολογήθηκε αρχικά.

Και απάντησε για τον ηθοποιό: «Είναι φίλος μου πολύ», με τον παρουσιαστή να επιμένει: «Νόμιζα ότι ήσασταν μαζί στη ζωή». «Άντε καλέ… Σταμάτα, τι λες… μεγάλη γυναίκα. Με ηθοποιό δεν θα κάνω ποτέ σχέση», συμπλήρωσε εκείνη με χιούμορ.

Και κατέληξε: «Δεν χτυπάει καθόλου το τηλέφωνο μου για τηλεοπτικές σειρές. Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά. Δεν στο λέω με κλάμα, δεν μου αρέσει το ζητιάνεμα. Ίσως δεν ήταν η ώρα. Δεν πειράζει, όλα καλά. Δεν με θέλουν πια. Αν πρέπει να το αποδώσω κάπου είναι ότι δεν είναι πια τα χρόνια της κωμωδίας. Είναι πιο πολύ τα χρόνια του καθημερινού. Δεν έχει ο κόσμος ανάγκη από τις κωμωδίες;».

Στον αέρα τηλεφώνησε και ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για το remake των "Οι Μεν και οι Δεν":«Πρέπει να σου πω ότι το είχαμε σκεφτεί με την Άννα Χατζησοφιά ότι αυτό θα είχε ένα νόημα να το κάναμε σε ταινία κάποια στιγμή που μας είχαν προτείνει και να γίνει αυτό το πράγμα. Αλλά και σειρά νομίζω ότι θα πήγαινε μια χαρά. Μου αρέσει η ιδέα. Ας βγω δήμαρχος και μετά…».

Τι έχει δηλώσει ο ηθοποιός για τη σχέση τους

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/6) ο Μανώλης Κλωνάρης, ο σκοτεινός «Ανέστης» από τη Γη της Ελιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να δώσει την απάντησή του για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με την Τζόυς Ευείδη.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως έχει ακούσει τις φήμες, ωστόσο δηλώνει μόνος, ενώ τονίζει πως έχει υπέροχη σχέση με την Τζόυς Ευείδη.

«Το ξέρω για τη φήμη. Υπάρχει δόση αλήθειας ότι κάνουμε πολύ καλή παρέα. Τη λατρεύω. Μπορώ να τσακωθώ με άνθρωπο αν μου μιλήσει άσχημα για την Τζόυς, τόσο πολύ την έχω μέσα στην καρδιά μου... Είμαι μόνος μου. Η ιδανική σύντροφος είναι αυτή που κάνουμε καλή παρέα, να έχει χιούμορ. Δεν έχω πρόβλημα αν είναι από τον χώρο ή όχι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.