«Τον είδα μετά από...» - Ραγίζει καρδιές ο Γρηγόρης Βαλτινός για την πρώτη γνωριμία με τον πατέρα του

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τον είδα μετά από...» - Ραγίζει καρδιές ο Γρηγόρης Βαλτινός για την πρώτη γνωριμία με τον πατέρα του

Πέρα από την Τζόυς Ευείδη, στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show την Τρίτη 11/10 βρέθηκε και ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για το ζήτημα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής, ωστόσο αυτή τη φορά μίλησε για ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως η πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με τον πατέρα του πραγματοποιήθηκε δύο χρόνια μετά την ενηλικίωσή του και τα συναισθήματά του ήταν ανάμεικτα. Η πατρική φιγούρα του έλειπε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ακόμη και μετά την επιστροφή του, το κενό δεν μπόρεσε να γεμίσει ποτέ πλήρως.

Συγκινεί ο Γρηγόρης Βαλτινός για τον πατέρα του

«Ήμουν περίπου 20 ετών. Είχαν χωρίσει οι δικοί μου από όταν ήμουν ενός έτους και τον είδα μετά από 20 χρόνια, τότε που γύρισε από την Αμερική. Υπήρχε πατριός. Δεν αντικαταστάθηκε, υπήρχε η έλλειψη. Πιθανόν να υπάρχει ακόμα, αν σκάψουμε βαθύτερα. Μεγαλώνοντας κι ωριμάζοντας, τα ξεπερνάς αυτά τα πράγματα. Είναι όμορφο που τα ξεπέρασες και συγχώρεσες κάποια πράγματα που σε πόνεσαν», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Βρεθήκαμε σε ουδέτερο έδαφος στην Ελλάδα. Συναντηθήκαμε στο σπίτι μιας θείας. Άνοιξα την πόρτα εγώ, κοιταχτήκαμε αρκετή ώρα. Νίκησα, πρώτος έκλαψε εκείνος. Τον συγχώρεσα αμέσως, πριν τον δω. Οι άνθρωποι τότε δεν ήταν τόσο ενημερωμένοι, μπορούσαν να χωρίσουν για ασήμαντα πράματα και να το κρατήσουν.

Δεν υπήρχαν οι μηχανισμοί, η πληροφόρηση, η γνώση για να ξαναενωθούν ή να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα. Εγώ αυτό το κατάλαβα κάποια στιγμή και τελείωσαν όλα μέσα μου. Βέβαια δεν ξέρω αν ένα αγόρι, όταν λείπει ο πατέρας του σχεδόν σε όλη του τη ζωή, τι αφήνει μέσα του. Εγώ προσπάθησα να μην μου αφήσει τίποτα κι όλα αυτά τα πράγματα που με πόνεσαν, να τα κρατήσω στο μυαλό μου και να πω ότι δεν θέλω να τα κάνω στους άλλους».

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του

Το βράδυ της Τρίτης 19/1/21, ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” της ΕΡΤ και σόκαρε με την αποκάλυψη που έκανε για την υγεία του.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στην σημερινή τηλεόραση, στον ρόλο που είχε ως αφηγητής στη σειρά “Ανατομία ενός εγκλήματος” αλλά και σε μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, που πριν λίγο καιρό βγήκε εκτός εαυτού με ένα περιστατικό, είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχει κοστίσει στην υγεία μου, μια παλινδρόμηση, άγχος, στρες, stress attack. Με έχουν πάει στο νοσοκομείο από παράσταση στο διάλειμμα.

Νομίζω ήταν η “Ερωτική αναρχία”. Ήταν κρίση πανικού. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ανέβηκαν οι παλμοί. Ο γιατρός μου είπε αργότερα “απορώ πώς δεν πέθανες”».