Στιγμές ευτυχίας για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ύδρα τον Οκτώβριο του 2021 κάτω υπό άκρα μυστικότητα και οι φωτογραφίες που είδαν αργότερα το φως της δημοσιότητας είναι παραμυθένιες.

Το ζευγάρι θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και αποφεύγει πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις και την υπερέκθεση στα media.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τον έναν χρόνο γάμου που γιορτάζει με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια.

Η ανάρτηση της Σωτηροπούλου με τον Μαραβέγια

«Υπάρχει μόνο μία ευτυχία στη ζωή, να αγαπάς και να σε αγαπούν», έγραψε στα γαλλικά κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Κωστής Μαραβέγιας Τόνια Σωτηροπούλου επέτειος γάμου

Μετακόμισαν σε νέο σπίτι

Ζουν τον έρωτά τους κάθε στιγμή, σε κάθε τόπο και κάτω από κάθε συνθήκη. Έπειτα από ένα μοναδικό καλοκαίρι, με ταξίδια και πολλή μουσική, οι δυο τους βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Ο Κωστής Μαραβέγιας τραγούδησε στην Περαία και η σύντροφός του επισκέφθηκε τη ΔΕΘ, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στον χώρο του κινηματογράφου.

Αν και πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί, τόσο η ηθοποιός όσο και ο τραγουδοποιός είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν ο καθένας με την τέχνη του. Η ισορροπία και ο σεβασμός που δείχνει ο ένας στις ανάγκες του άλλου φαίνεται ότι λειτουργούν προστατευτικά γι' αυτή την όμορφη σχέση και την ολοκληρώνουν. Κάτι σαν το μυστικό της δικής τους ευτυχίας.

Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας

Το καλοκαίρι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά αλλά και σε ολόκληρη σχεδόν την επικράτεια, καθώς η Τόνια ακολουθούσε τον δημοφιλή τραγουδοποιό στα live που πραγματοποίησε.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Real, μετακόμισε πρόσφατα σε ολοκαίνουργιο σπίτι. Είναι και οι δύο χαρούμενοι για αυτή τη νέα αρχή, καθώς το σπίτι διαμορφώθηκε έτσι ώστε να τους εκφράζει και να τους βοηθά να μοιράζονται την καθημερινότητά τους με τον καλύτερο τρόπο. Η μετακόμιση έγινε τον Ιούλιο, οπότε δεν έχουν καταφέρει ακόμα να «χορτάσουν» την καινούργια φωλιά τους. Αγαπιούνται πολύ και το εκδηλώνουν σε κάθε ευκαιρία. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν πόσο ταιριάζουν και ότι μαζί μπορούν να ζήσουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί.