«Πιστεύω ότι αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε...» - Τα νέα "καρφιά" του Γιώργου Τσαλίκη κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα

«Έγώ ένα πράγμα θέλω να κρατάτε, ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πιστεύω ότι αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε...» - Τα νέα

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος έκανε πρεμιέρα μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονται φέτος τον χειμώνα. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στον Γρηγόρη Γκουντάρα και στην κόντρα τους, ενώ πριν μερικές μέρες πέταξε τα καρφιά του και για τον ΣΚΑΙ.

Το σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη για τον Γιώργο Γκουντάρα

«Πιστεύω ότι αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε κουμπαριά ή δεν ξέρω τι θα γίνει… κάτι θα γίνουμε. Δεν θέλω να κρατάω κακία με κανέναν. Πραγματικά, μερικές φορές… ώπα. Όταν άκουγα που έβγαινε και έλεγε ότι ήθελε και πράγματα που δεν ίσχυαν, εγώ ένα πράγμα θέλω να κρατάτε ότι ο Γιώργος είναι καλό παιδί, τρελό παιδί, αλλά πάντα λέει την αλήθεια».

Αναφορικά με τα σχέδιά του, ο τραγουδιστής είπε: «Μπορεί να με δείτε κάπου τηλεοπτικά στο δεύτερο μισό της σεζόν», ενώ για το εάν είναι και άλλο πρόσωπο δίπλα του, είπε αστειευόμενος: «Με τον Γρηγόρη»

Οι αρχικές δηλώσεις του Τσαλίκη που έγιναν ''η πηγή του κακού''

Το βράδυ της Πέμπτης 26/11 ο Γιώργος Τσαλίκης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Open «Ανοιχτά» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκόταν η Αννίτα Πάνια. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΪ αλλά και τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα.

«Δεν με ενόχλησε που δεν έκανα εκπομπή. Δεν το παίζω τσαμπουκάς. Αντέδρασα σε μια κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα ένα συμβόλαιο και το πέταξαν στα σκουπίδια. Δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος και του έπαιρνα τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Από το κανάλι μου έλεγαν ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Απαγορεύεται να έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το πετάει στα σκουπίδια και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως αγωγή. Είναι ανεπίτρεπτο.

Εγώ με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πληροφόρηση μου ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μίλαγαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ, για να πάρουν οι ίδιοι την εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι το μεγέθυνα. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι λέω την αλήθεια. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ο μα@@κας πέθανε.

Δεν μου αρέσει το πρόγραμμα, ευτυχώς που δεν το έκανα τελικά. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε με τον Γρηγόρη και θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε. Είναι και σε μια δύσκολη φάση, τηλεοπτικά. Σαν παρουσιαστές μου αρέσουν.

Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά. Όλα γκουντ. Θα ήθελα να διαγραφεί από τη ζωή μου όλη αυτή η φάση».