Πρωινό Μας: Εκτός εκπομπής η Αφροδίτη Γραμμέλη - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρωινό Μας: Εκτός εκπομπής η Αφροδίτη Γραμμέλη - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Εκτός της εκπομπής Πρωινό Μας βρίσκεται σήμερα 12/10 η Αφροδίτη Γραμμέλη, στην θέση της οποίας κάθεται όπως είδαμε η Ελεάννα Τρυφίδου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής.

Γιατί απουσιάζει σήμερα 12/10 από το Πρωινό Μας η Αφροδίτη Γραμμέλη

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και την ομάδα της, αναφέρθηκε στην απουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη μετά από μια αδιαθεσία που είχε και αναγκαστικά την κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Να πούμε περαστικά στην Αφροδίτη μας, αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι σήμερα μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για την συνεργάτιδά της, η οποία πριν μερικές μέρες "λύγισε" στον αέρα της εκπομπής.

Μπορεί να είναι άρρωστη, ωστόσο της κρατά συντροφιά ο αγαπημένος της

Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε το πρωί της Τρίτης 4/10 η Αφροδίτη Γραμμέλη, στον αέρα μάλιστα του Πρωινού Μας. Η ίδια λοιπόν αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη!

Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της, η Αφροδίτη Γραμμέλη που είναι φανερά ανανεωμένη και αδυνατισμένη εξέφρασε δημόσια τον έρωτά της μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media, κάτι που φυσικά κίνησε την περιέργεια της Φαίης Σκορδά, η οποία ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει για την προσωπική μου ζωή. Αυτή τη φορά το έκανα συνειδητά και… χρόνια πολλά. Τον λένε Ζήση. Είναι πολύ ψηλός, είναι καταδρομέας, γεροδεμένος…», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στις ερωτήσεις που δέχτηκε από την παρουσιάστρια.