«Για μένα ήταν ό,τι πιο σκληρό έχω βιώσει...» - "Λύγισε" η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του Πρωινού Μας

«Εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι σκληραίνει το πράγμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για μένα ήταν ό,τι πιο σκληρό έχω βιώσει...» -

Την διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη που τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες για τη διατροφή των παιδιών τους που φέρεται να μην κατέβαλε ο τραγουδιστής (δείτε εδώ ποια είναι η ποινή του) σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 5/10 η εκπομπή Πρωινό Μας.

Μάλιστα, η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής, καθώς έβαλε τον εαυτό της στη θέση της Σίσσυς Χρηστίδου, μιας και εκείνη έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση.

Η συγκίνηση της Αφροδίτης Γραμμέλη με αφορμή την δικαστική διαμάχη Χρηστίδου και Μαραντίνη

«Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό από την ώρα που αρχίζεις και μετράς τα ποσά για να γίνει το συμφωνητικό με τον μπαμπά των παιδιών σου. Εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι σκληραίνει το πράγμα. Φτιάχνεις ένα χαρτί, ένα συμφωνητικό που το παιδί σου αρχίζεις να το βλέπεις σε ποσά. Για μένα ήταν ότι πιο σκληρό έχω βιώσει στη διαδικασία του διαζυγίου.

Ξέρω ότι η Σίσσυ αυτή τη στιγμή νιώθει δύσκολα για τα παιδιά της όμως, οφείλει να τα υπερασπιστεί γιατί είναι για τη ζωή της. Είναι πρακτικό θέμα. Πρέπει οι γυναίκες να υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας, δεν είναι για μας. Το γράφει το χαρτί ότι είναι διατροφή για το παιδί μας που πρέπει και οφείλουμε να διεκδικήσουμε» είπε συγκινημένη η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία βέβαια χθες μας σύστησε για πρώτη φορά τον σύντροφό της.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά αμέσως μετά για το πρώην ζευγάρι

«Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι ένα θέμα πολύ λεπτό και αισθανόμαστε όλοι πολύ άβολα, το ίδιο και η ίδια. Εγώ κρατάω αυτό που είπε η Σίσσυ, ότι βρίσκομαι εδώ γιατί υποστηρίζω τα παιδιά μου.

Δεν θέλω να το σχολιάσω. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκτιμώ έναν άνθρωπο, ο οποίος παρ’ ότι έχει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, υπερασπίζει τον εαυτό του γιατί ο νόμος είναι για όλους. Δεν το αφήνει στην άκρη γιατί μπορεί κάποιος να γράψει κάτι»

Η Έλενα Χριστοπούλου από την πλευρά της, είπε: «Αν δεν το έχει περάσει κάποιος αυτό, αυτή τη διαδικασία, αυτή τη διαπόμπευση, αυτούς τους πομπώδεις τίτλους που είναι σχεδόν θρίλερ, δεν μπορεί να καταλάβει καθόλου. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω, δεν έχω σάλιο».