Καταδρομέας και γοητευτικός - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αφροδίτης Γραμμέλη! Έδειξαν φωτογραφία του στον αέρα του Πρωινού Μας

«Τον λένε Ζήση. Είναι πολύ...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καταδρομέας και γοητευτικός - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αφροδίτης Γραμμέλη! Έδειξαν φωτογραφία του στον αέρα του Πρωινού Μας

Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε το πρωί της Τρίτης 4/10 η Αφροδίτη Γραμμέλη, στον αέρα μάλιστα του Πρωινού Μας. Η ίδια λοιπόν αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη!

Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της, η Αφροδίτη Γραμμέλη που είναι φανερά ανανεωμένη και αδυνατισμένη εξέφρασε δημόσια τον έρωτά της μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media, κάτι που φυσικά κίνησε την περιέργεια της Φαίης Σκορδά, η οποία ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει για την προσωπική μου ζωή. Αυτή τη φορά το έκανα συνειδητά και… χρόνια πολλά. Τον λένε Ζήση. Είναι πολύ ψηλός, είναι καταδρομέας, γεροδεμένος…», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στις ερωτήσεις που δέχτηκε από την παρουσιάστρια.

Ο σύντροφος της Αφροδίτης Γραμμέλη

Σπάνιες φωτογραφίες της με μαγιό

Ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί χαμό, ωστόσο ποτέ δεν διστάζει να εκφράζει δυνατά την άποψή της για οποιοδήποτε θέμα, όπως έκανε πρόσφατα και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ο λόγος φυσικά για την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός βρίσκεται αυτή τη σεζόν στην παρέα του Όλα Γκουντ, ωστόσο ταυτόχρονα διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Ωστόσο, λίγες είναι οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες με μαγιό, παρόλα αυτά όποτε το κάνει, προκαλεί πανικό, μιας και διαθέτει ένα σώμα με άκρως θηλυκές και σeξυ καμπύλες.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δυο φωτογραφίες της με μαγιό, για να καλωσορίσει το καλοκαίρι, στις οποίες δεν υπάρχει ίχνος ρετούς.

Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Αφροδίτης Γραμμέλη με μαγιό

Φωτογραφίες της Αφροδίτης Γραμμέλη με μαγιό