Δανάη Μπάρκα: «Έφυγε από τη ζωή...» - Μαυροφορεμένη και με δάκρυα στα μάτια στον αέρα του Πάμε Δανάη

Βαρύ το κλίμα στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Έφυγε από τη ζωή...» - Μαυροφορεμένη και με δάκρυα στα μάτια στον αέρα του Πάμε Δανάη

Μαυροφορεμένη εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη η Δανάη Μπάρκα σήμερα 12/10 το πρωί. Αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές της αλλά και τους συνεργάτες της, ανακοίνωσε έναν θάνατο αγαπημένου της προσώπου.

Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για το θάνατο της γιαγιάς της

Όπως είπε εμφανώς συγκινημένη και με συγκρατημένα τα δάκρυα στα μάτια της, έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της, η μαμά του μπαμπά της πριν από μερικές ώρες (δείτε εδώ ποιος είναι ο μπαμπάς της).

«Είναι δύσκολη ημέρα για εμένα αλλά φαντάζομαι όλοι εδώ τα μοιραζόμαστε τα πράγματα μας, διότι έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου. Του μπαμπά μου, η γιαγιά από τα Γιάννινα πριν λίγη ώρα και τώρα αυτό όσο και να το περιμένεις είναι μια εξέλιξη και μια έκβαση που είναι λίγο λυπητερή. Να στείλω την αγάπη μου στο χωριό μου, σε λίγο θα είμαι εκεί», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Οι αποκαλύψεις της παρουσιάστριας για την προσωπική της ζωή

Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε στις (6/10) καλεσμένη η Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή και φρέσκια παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα και πέρα από την επαγγελματική της ζωή, άνοιξε τα χαρτιά της και για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα μίλησε και για το ενδεχόμενο της μητρότητας κάτι που φαίνεται να είναι στα άμεσα σχέδιά της, δεδομένου ότι είναι πολύ καλά στη σχέση της.

Η ίδια έχει δεσμό εδώ και πολύ καιρό με τον σεφ Τίμο Ζαχαράτο, για τον οποίο μιλά με τα καλύτερα λόγια ενώ δεν έχει αποκλείσει και το ενδεχόμενο να παντρευτούν σχετικά άμεσα σε παλαιότερη συνέντευξή της(δείτε εδώ).

Στο ενδεχόμενο για το εάν βλέπει τον εαυτό της ως μητέρα εξομολογήθηκε: «Θέλω πάρα πολύ να γίνω μητέρα. Ίσως φταίει και το σύνδρομο της οικογένειας όπου όλες οι γυναίκες έγιναν πολύ νωρίς μαμάδες. Η γιαγιά μου έγινε στα 32 της γιαγιά. Είμαι η μόνη που ξεπέρασα τα 25 και δουλεύω.

Δεν θα το έκανε από εγωισμό αλλά με φαντάζομαι μητέρα. Θέλω να έρθει με τρέλα, με πάθος, με έρωτα για να το ευχαριστηθώ και να έχω αγάπη να δώσω».