«Αν πάει στο Survivor All Star...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν φύγει πάλι για Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν πάει στο Survivor All Star...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Λίγες ημέρες πριν η κάμερα της Super Κατερίνα εντόπισε τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου σε κοινή τους έξοδο και ο διάσημος τραγουδιστής απάντησε για την περίπτωση που η καλή του αποχωρήσει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο, εξαιτίας του Survivor All Star.

Εξήγησε πως αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον, αφού δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται πολύ μακριά από τις συντρόφους του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και εκείνη στο παρελθόν είχε δηλώσει πως μπορεί να προκύψουν πολλά προβλήματα σε μία σχέση λόγω της απόστασης.

Η απάντηση του Χρήστου Δάντη για την συμμετοχή της Ασημίνας στο Survivor All Star

«Αν πάει στο Survivor all star τι να κάνω; Θα κλαίγομαι στους φίλους μου. Θα στέλνω μηνύματα όπως πέρυσι που ζάλιζα τον κόσμο. Η περίοδος που έλειπε ήταν πολύ δύσκολη γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Με την απόσταση δεν τα είχα ποτέ καλά. Δεν έχω αποχωριστεί ποτέ ξανά μια σύντροφο πάνω από 10-20 μέρες».

Το βίντεο με την Χατζηανδρέου που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου

Μετά την επιβεβαίωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου ότι σε καμια περίπτωση δεν έχουν χωρίσει με τον Χρήστο Δάντη όλα φαίνεται να πηγαίνουν ακόμα καλύτερα για το ζευγάρι. Παρά το γεγονός ότι είναι αχώριστοι, φροντίζουν να κάνουν εξόδους και με τους φίλους τους, όπως εκείνη στις 8/10, που κατέληξε κάπως άδοξα με την Ασημίνα να κοιμάται σε ένα παγκάκι.

Μήπως φταίει κάποιος τσακωμός; Μήπως φταίει το γεγονός ότι έχει ήδη χαλάσει τα μισά λεφτά του Survivor; Εν τέλει τίποτα από τα δύο δεν συνέβη αλλά κάτι άλλο είναι αυτό που την οδήγησε να ξαπλώσει στο παρκάκι.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφού διασκέδασε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας μαζί με τις φίλες της επέστρεψε στο σπίτι όπου την περίμεναν ο αγαπημένος της με τον σκύλο της για να πάνε την καθιερωμένη τους βόλτα.

Ωστόσο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε κουραστεί αρκετά γι’ αυτό και ξάπλωσε σε ένα παγκάκι. Ο Χρήστος Δάντης που διαθέτει αρκετό χιούμορ απαθανάτισε τη στιγμή με το κινητό του δημοσιεύοντάς της μάλιστα και στα social media.