«Μπορεί να έχω περάσει φυλακές και πιάτσες, αλλά...» - Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Super Κικής

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μπορεί να έχω περάσει φυλακές και πιάτσες, αλλά...» - Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Super Κικής

Η Super Κική συχνά χρησιμοποιεί το Instagram της για να μιλήσει ακόμη και για τις πιο σκοτεινές πτυχές του εαυτού της, όπως για παράδειγμα για την κατάθλιψη που βιώνει το τελευταίο διάστημα. Την Τρίτη 11/10, μάλιστα, η ίδια χρησιμοποίησε την πλατφόρμα για να εξομολογηθεί ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις προδοσίες από φίλους και οικεία της πρόσωπα και εξήγησε πως παρόλο που έχει περάσει μεγάλα εμπόδια και δυσκολίες στη ζωή της, αυτό μπορεί να την πληγώσει βαθιά και να μην καταφέρει να το ξεπεράσει.

Η προσωπική εξομολόγηση της Super Κικής

«Έχω την εντύπωση ότι έχω καθυστέρηση ανάπτυξης, δηλαδή ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου καθυστερεί να αναπτυχθεί. Με τις εμπειρίες που έχω κάπως ισοβαθμίζεται. Μου το είπε και ο ψυχίατρος, αλλά εγώ το βλέπω έντονα. Πολλά πράγματα μέσα στο κεφάλι μου είναι πολύ παιδικά. Αν αντιμετωπίσω κάποια προδοσία για παράδειγμα, το βιώνω σαν παιδάκι, λες και δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Το βιώνω πολύ δύσκολα, δεν το διανοούμαι. Κάποιο κομμάτι του εγκεφάλου μου είναι πολύ ανώριμο», είπε αρχικά.

Και κατέληξε: «Μπορεί να έχω περάσει από όπου μπορείς να φανταστείς, φυλακές, κρατητήρια, πιάτσες και άλλα. Δεν μπορεί το κεφάλι μου να πονηρευτεί με τίποτα, δεν είναι ανώριμο αυτό;».

Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της - «Αμάν μωρέ»

Η Super Κική είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και καθημερινά την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Μάλιστα, η γνωστή influencer δεν δίστασε να αποκαλύψει επίσης πως παραλίγο να χτυπήσει πεζό με το αυτοκίνητό της.

Να τονίσουμε πως συχνά πυκνά η ίδια δημοσιεύει στιγμιότυπα στα οποία την βλέπουμε να οδηγεί την ώρα που ακούει και μουσική. Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως, πριν από καιρό είχε αποκαλύψει επίσης πως είχαν προσπαθήσει να της το κλέψουν, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε.

Μεταξύ άλλων, στο μήνυμα που δέχτηκε από ακολουθώ της, της είχε γράψει χαρακτηριστικά πως: «Αμάν μωρέ Κική, πήγες να με πατήσεις σήμερα στο Παγκράτι» και εκείνη απάντησε: «Αχ ναι σε θυμάμαι, με συγχωρείς, αλλά έχω κατάθλιψη, να προσέχεις στη γειτονιά»,

Η ανάρτηση της Super Κικής