«Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν» - Άγριο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη για την υπόθεση στον Κολωνό

«Μήπως πρόκειται κυριολεκτικά για αρρώστια;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα social media μετά από την σοκαριστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό όπου την βίαζε αλλά και την εξέδιδε 53χρονος -δείτε εδώ ποιος είναι. Μάλιστα, οι εξελίξεις είναι άκρως συνταρακτικές καθώς ακόμη και η μητέρα της ανήλικης συνελήφθη.

Αναμφίβολα είναι μια ακόμη υπόθεση η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μιας και ολοένα και περισσότεροι δεν έχουν διστάσει να εκφέρουν την οργή και την θλίψη που αισθάνονται. Ανάμεσά τους είναι και η Ελεονώρα Μελέτη η οποία ξέσπασε φανερά με μια ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

«213. 213 ήθελαν ένα 12χρονο. Άραγε φταίει μόνο μια κακή ανατροφή και μια δύσκολη παιδική ηλικία που γεννά παιδόφιλους; Μήπως πρόκειται κυριολεκτικά για αρρώστια; Και αν ναι ποια η θεραπεία; Η φυλακή δεν αποδίδει. Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν.

Ο ευνουχισμός; Ευνουχίζεται σώμα και σταματά να κακοποιεί. Το αρρωστημένο όμως μυαλό ζητά τροφή και την παίρνει από την παιδική πορνογραφία. Και αυτό κακοποίηση είναι. Επίσης σήμερα είναι η 12αχρονη. Αύριο ένα άλλο παιδί όπως και εχθές ένα άλλο. Δεν κάνουν μόνο οι παιδόφιλοι το λάθος. Κάτι κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι λάθος. Κάτι κάνουμε και οι υπόλοιπο λιγότερο σωστά».

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μελέτη αγκαλιά με την κόρη της για την 12χρονη στον Κολωνό

Διάσημοι και απλοί πολίτες δηλώνουν σοκαρισμένοι με τις ανατριχιαστικές πληροφορίες που έρχονται στο φως όσον αφορά την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό (δείτε εδώ τα οργισμένα tweets του κόσμου). Πρόσωπα που έχουν μεγάλο βήμα μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media στέλνουν ολοένα και περισσότερα μηνύματα με τις αναρτήσεις του για πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα σε αυτή την κοινωνία, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι.

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το δικό της instagram έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση προσπαθώντας να εξηγήσει τι θα έπρεπε πραγματικά να σημαίνει για όλους η λέξη παιδί, πως θα έπρεπε να συμπεριφέρονται όλοι στα παιδιά.

"Όταν με αγκαλιάζει κ μου τραγουδάει με ηρεμεί κ με γαληνεύει.

Κ σήμερα ήμουν άγρια μέσα μου.

Κ ενώ η Αλεξάνδρα με ηρεμεί, τόσο αγριεύω παραπάνω όταν σκέφτομαι όλη μέρα τρόπους για να προστατεύσω το κορίτσι μου από λαίμαργα ανθρωπάρια.

Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε τρόπους να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από λαίμαργα ανθρωπάρια.

Κ τα παιδιά των άλλων, κ αυτά που δεν έχουμε, δικά μας παιδιά είναι. Κ πρέπει να τα έχουμε ασφαλή.

Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος τα παιδιά να είναι παιδιά, κ τα λαίμαργα ανθρωπάρια ανίκανα να τα βλάψουν.

Σκέψου λίγο, αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το ποστ, κάποια παιδιά βιάζονται, κάποια κακοποιούνται, κάποια εργάζονται, κάποια απειλούνται.

Κ δεν σταματάει.", έγραψε χαρακτηριστικά.