Αγνώριστη η Εβελίνα Νικόλιζα - Η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της που άφησε τους πάντες άφωνους

Άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της -δείτε εδώ τί έχει αναφέρει για τον πρόσφατο χωρισμό της. Έτσι, αυτή τη φορά αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει μια ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (12/10) δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου την είδαμε να ποζάρει με το νέο look στα μαλλιά της. Όπως φαίνεται είναι αρκετά τολμηρή μιας και άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της αφού πλέον θεωρείται ginger.

Φυσικά, χρειάζεται αρκετή φροντίδα και ίσως να την ταλαιπωρήσει ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως φαίνεται άκρως ανανεωμένη.

Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στην εξωτρική της εφμάνιση η Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα μετά από οκτώ χρόνια σχέσης χώρισε

Η Μπέσσυ Αργυράκη είπε χαρακτηριστικά για το γεγονός: «Είναι τόσο αγαπημένοι, παρόλο που χώρισαν. Αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν. Δεν τη ρωτάω, γιατί δεν αντέχω να τη ρωτάω, ήταν κοινή τους απόφαση…

Στεναχωριέμαι πολύ. Δεν θέλει να μου δείξει τα συναισθήματά της η Εβελίνα. Τον Κλεάνθη τον ένιωθα σαν παιδί μου…Θέλω το καλό της κόρης μου και του πρώην συντρόφου της, πέρασαν οκτώ όμορφα χρόνια… Έκλαψα πολύ για τον χωρισμό τους… Μιλάω με τον Κλεάνθη»!