Ποιος είναι ο ιερέας των «επωνύμων»που βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την βάφτιση του γιου της Φωτεινής Αθερίδου

Τον τελευταία καιρό απασχόλησε ιδιαίτερα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ποιος είναι ο ιερέας των «επωνύμων»που βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την βάφτιση του γιου της Φωτεινής Αθερίδου

Πριν από λίγες εβδομάδες η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας αποφάσισαν να βαφτίσουν τον αγαπημένο τους γιο, δείτε εδώ υλικό από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο καθαιρέθηκε με αποτέλεσμα η βάφτιση του μικρού να κινδυνεύει να ακυρωθεί.

Ποιος είναι ο ιερέας των «επωνύμων»

Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν αναρωτηθεί ποιος είναι ο ιερέας που βρέθηκε στο επίκεντρο μετά τη βάφτιση του γιου της Φωτεινής Αθερίδου. Σύμφωνα με την εκπομπή, «T-Live» πΠολλοί είναι εκείνοι που τον αποκαλούν «ιερέα των επωνύμων», αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παντρέψει καλλιτέχνες και έχει βαφτίσει τα παιδιά τους.

Η καθαίρεση του συγκεκριμένου ιερέα είναι και η αιτία που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την εγκυρότητα της βάφτισης του τρίχρονου γιου των ηθοποιών.

Η σπάνια αποκάλυψη της Φωτεινής Αθερίδου για τον γάμο της

Η Φωτεινή Αθερίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πώς φαντάζεται έναν γάμο καθώς είναι κατά του παραδοσιακού (δείτε την εδώ ντυμένη νυφούλα καθώς έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της πριν απόν λίγο καιρό).

«Πολύ ωραίο, τίποτα για πλάκα το κάναμε, να περάσουμε ωραία να γελάσουμε με τους φίλους μας, έτσι χαλαρά. Δεν θα έκανα ποτέ παραδοσιακό γάμο, βαριέμαι τόση ώρα να είμαι όρθια, τα βαριέμαι αυτά, αυτό που κάναμε ήταν τόσο… όσο.

Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα, δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω, ούτε να τον τρομάξω, το κάναμε με έναν τρόπο που να μπορέσει να το αντιληφθεί, του είπα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι».