Συγκινεί η Ελένη Ράντου με την σπάνια αποκάλυψη για την κόρη της, Νικολέτα - «Είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να...»

«Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό που εγώ δεν ανησύχησα ποτέ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Ελένη Ράντου με την σπάνια αποκάλυψη για την κόρη της, Νικολέτα  - «Είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10) η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμη και για την αγαπημένη της κόρη που της έχει τεράστια αδυναμία, Νικολέτα Παπακωνσταντίνου -δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Ράντου

«Έπεσε μια σκέψη για κάποια σειρά, αλλά όταν είδα ότι η σειρά όλο μετατοπιζόταν και ερχόταν κοντά στις πρόβες, έκανα πίσω. Μετά από δύο χρόνια κλεισούρας, ήθελα πολύ τη ζωντανή επαφή, ήταν μεγάλη η ανάγκη μου να κάνω κάτι που θα είχε ζωντανή επαφή με τον κόσμο και όχι μέσα από ένα γυαλί.

Η ζωγραφική που ασχολείται η κόρη μου μου φαίνεται πολύ πιο δύσκολη, πολύ πιο μοναχική. Μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη.

Η κόρη μου μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μια σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό που εγώ δεν ανησύχησα ποτέ πραγματικά για το τι θα κάνει αυτό το παιδί».

Συγκινημένοι γονείς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου - Η έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους

Βαθιά συγκινημένοι και υπερήφανοι γονείς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου, έδωσαν το παρών στην πρώτη έκθεση ζωγραφικής της κόρης τους, Νικολέτα, η οποία άνοιξε τα φτερά της, ακολούθησε την καλλιτεχνική της αφήσει και πλέον ακολουθεί τον δρόμο της επιτυχίας που της χάραξαν οι γονείς της.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν», ανέφερε η νεαρή Νικολέτα στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

«Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς… Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε», τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.

Συγκινημένη και η Ελένη Ράντου, η οποία αποκάλυψε: «Νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές, η μια δίνει κουράγιο στην άλλη. Είδα τα έργα της πρώτη φορά χθες και μου ήρθανε κλάματα», είπε.