GNTM 5: "Κόλαφος" η Θεοδώρα Ρασέλ με την Μαίρη Βυτινάρος - «Πρέπει να μάθει να μιλάει ελληνικά»

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ @theodorarachel_
Instagram/ @theodorarachel_

Το GNTM 5 φαίνεται πως την φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει φέρει τα πάνω κάτω καθώς πέρα από τα άκρως ικανοποητικά νούμερα που σημειώνει, έχει καταφέρει να δημιουσγήσει σούσουρο μιας και δεν είναι λίγοι εκίνοι οι οποίοι το σχολιάζουν.

Ανάμεσά τους είναι και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας, Θεοδώρα Ρασέλ οι οποίες θέλησε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο project μιας και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα». Μάλιστα, αναφέρθηκε και για την προσθήκη της Μαίρης Βυτινάρος.

Οι δηλώσεις της Θεοδώρας Ρασέλ για το GNTM 5

«Το φετινό GNTM είναι ακόμα καλύτερο, γιατί επέστρεψε η Βίκυ Καγιά, που για εμένα είναι και το GNTM, είναι ταυτισμένη με το πρότζεκτ. Η Μαίρη Βυτινάρος είναι κούκλα, θεά, αλλά για εμένα θα έπρεπε να μιλά πιο πολύ ελληνικά.

Εντάξει, έχει ζήσει στο εξωτερικό και δεν ξέρει καλά ελληνικά, όμως πρέπει να μάθει για να μπορεί να ταυτιστεί ο τηλεθεατής. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι είδωλο».

Η Θεοδώρα Ρασέλ αποκάλυψε τον λόγο που ξεκίνησε τις σπουδές της

Την Θεοδώρα Ρασέλ την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων GNTM όπου η ίδια κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις όχι μόνο των κριτών αλλά και των τηλεθεατών καθώς έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει πως παλιότερα έχει δεχτεί bullying.

Μεταξύ άλλων η εκπομπή του ALPHA, «Happy Day» "τσάκωσε" την ίδια όπου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα. Η πρώην παίκτρια του GNTM τόνισε πως θέλει να αποβάλει την… ρετσινιά του ριάλιτι μόδας και αποκάλυψε πως αποφάσισε να σπουδάσει δημοσιογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Ρασέλ παραδέχθηκε με χαμόγελο πως «τον λατρεύω τον χώρο της τηλεόρασης και ήταν και αυτός ένας λόγος που πήγα στο GNTM. Δηλαδή η προβολή για να μου έρθει μετά κάποια ευκαιρία.».

«Αποφάσισα να σπουδάσω δημοσιογραφία γιατί θέλω αν φύγει από πάνω μου η ρετσινιά , «το παιδί από το ριάλιτι». Δεν είναι ότι με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί καθόλου, απλά αύριο μεθαύριο πρώτα ο Θεός αν προκύψει να είμαι σε κάποια εκπομπή δεν θέλω να αναρωτιούνται τι έχει να μας πει και αυτή»