«Τα σχόλια που με συγκρίνουν με τον Παντελή με...» - "Σπάει" τη σιωπή του ο Κωνσταντίνος Παντελίδης

Όσα αποκάλυψε για τον αδερφό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τα σχόλια που με συγκρίνουν με τον Παντελή με...» -

Στο Happy Day μίλησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, το πρωί της Τετάρτης 12/10, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία όσον αφορά την καριέρα του, καθώς εκτοξεύθηκε το καλοκαίρι που πέρασε. Ο ίδιος, λοιπόν, αναφέρθηκε στον αδερφό του, αλλά και στην ενασχόλησή του με την τηλεόραση.

Εξήγησε, δηλαδή, πως δεν τον ενοχλεί η σύγκριση με τον Παντελή, διότι γνωρίζει πολύ καλά πως ήταν μοναδικός, ενώ δήλωσε πως τα τραγούδια που ετοιμάζει είναι και δικά του. Σχετικά με το "γυαλί". επισήμανε πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον αδερφό του

«Απείχα γιατί ήμουν στο στούντιο 15 ώρες τη μέρα και καταφέραμε να κάνουμε έναν ολοκληρωμένο δίσκο. Τα τραγούδια που έχει μέσα ο δίσκος έχει στίχους από μένα, από τον παραγωγό μου αλλά και από τον Παντελή. Είναι τιμή μου να μοιάζει η φωνή μου με του αδερφού μου που ήταν νούμερο ένα τότε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε μιλώντας για το J2US του Νίκου Κοκλώνη στο οποίο συμμετείχε: «Η τηλεόραση δεν είναι προτεραιότητά μου. Στο J2US πέρασα πολύ ωραία αλλά θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι ωραία να γίνονται μια φορά».

Η ανάρτησή του για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Παντελή

Έξι χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός, ωστόσο η πληγή για την οικογένειά του δεν έχει ακόμα κλείσει, δίχως να περνά μια μέρα χωρίς να τον έχουν σκεφτεί.

Στις 18/2 λοιπόν, ο μικρότερος αδερφός του Παντελή, Κωνσταντίνος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του τραγουδιστή και έγραψε: «Όσες ημέρες μήνες, χρόνια κι αν περάσουν. Εσύ θα λείπεις πιο πολύ από ποτέ».

Η συγκινητική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον Παντελή