"Λύγισε" και ξέσπασε σε κλάματα η Ίνα Ταράντου στο αέρα της εκπομπής "Εμείς"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στην εκπομπή της Ίνας Ταράντου, Εμείς, μίλησε ο Στέλιος Κρητικός, την Τετάρτη 12/10, και με αφορμή το γεγονός πως ήταν η παγκόσμια ημέρα για την σχέση πατέρα - κόρης, ο ίδιος αναφέρθηκε στην σχέση του με τα δικά του παιδιά και συγκεκριμένα τα κορίτσια του (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτιση της μικρότερης).

Την ώρα, λοιπόν, που ο ηθοποιός εξηγούσε πως οι κόρες του είναι η προτεραιότητά του και πάντα προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για εκείνες, ώστε να έχουν μία εύκολη ζωή, η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα, διότι δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ίνα Ταράντου

«Έχω την επιθυμία και περιμένω να δω με το καλό πως θα είναι στα 13 και στα 15 οι κόρες μου, να είμαστε όλοι καλά και να μπορέσω να το ζήσω. Το έχω ζήσει από τους γιους μου σε διαφορετικές ηλικίες. Αυτές είναι στιγμές που θέλω να ζήσω και είναι στιγμές που σκέφτομαι.

Τα σχέδια μου και τα όνειρα μου είναι να μπορέσω να ζήσω τα παιδιά μου, τις κόρες μου, τις κουβέντες τους, τα λόγια τους, τα πειράγματα μας, τη σχέση μας. Αυτές τις αγωνίες έχω περισσότερο σαν άνθρωπος πλέον και όχι ότι έχει να κάνει με επαγγελματικά σχέδια. Είναι τα ωραιότερα παραμύθια που μπορούμε να ζήσουμε και θα μας ακολουθούν για πάντα», εξομολογήθηκε ο Στέλιος Κρητικός.

Λίγα λόγια για την παρουσιάστρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας, ενώ εκεί ξεκίνησε την καριέρα της στην δημοσιογραφία. Το ρεπορτάζ της αναφορικά με τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία ήταν το διαβατήριό της για τα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Το 1993 δοκιμάζει τις δυνάμεις στην Αθήνα, όπου ξεκινάει από ρεπόρτερ στο ΣΚΑΙ και σε σύντομο χρονικό διάστημα περνά στην σύνταξη και παρουσίαση δελτίων ειδήσεων στο Star Channel όπου και παραμένει για 14 χρόνια. Εκτός από την παρουσίαση των δελτίων, συμμετέχει και σε διάφορες ενημερωτικές εκπομπές. Ακολούθησε η παρουσίαση του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ «Του νερού τα παραμύθια» στην ΕΡΤ3, η οποία πρόβαλε και αναδείκνυε τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και τους ανθρώπους που ζουν και αγαπούν τον τόπο τους.

Παράλληλα εργάστηκε και ως αρχισυντάκτρια, παραγωγός και άλλων τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ και για άλλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας (SKAI, STAR, ΕΡΤ3, ANTENNA και COSMOTE HISTORY).