Στα καλύτερά της η Έλενα Πολυχρονοπούλου - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή της

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα καλύτερά της η Έλενα Πολυχρονοπούλου - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή της

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου έζησε μία συγκλονιστική περιπέτεια, καθώς φυλακίστηκε για κατοχή κοκαίνης, ωστόσο πλέον έχει αλλάξει ζωή και το έδειξε ανεβαίνοντας γονυπετής τα σκαλιά στην εκκλησία της Τήνου για να προσευχηθεί.

Το βράδυ της Τετάρτης 12/10, μάλιστα, η ίδια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή της, μαζί με παρέα σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά. Ήταν ντυμένη με απλά, στυλάτα και άνετα ρούχα, αφού επέλεξε να συνδυάσει ένα μαύρο μπλουζάκι με έναν ώμο, με ένα μπλε τζιν και μαύρα πέδιλα. Φαίνεται πιο ανανεωμένη και χαρούμενη από ποτέ.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

Έλενα Πολυχρονοπούλου έξοδος

Έλενα Πολυχρονοπούλου φίλος

Όσα πέρασε στην φυλακή

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε μετά από μεγάλο καιρό αποχής από τα μέσα η Έλενα Πολυχρονοπούλου, η πρώην παίκτρια του «Power of Love», που είχε φυλακιστεί για συγκατοχή 7 κιλών κοκαίνης. Η ίδια περιέγραψε την εμπειρία της από την φυλακή, τη ζωή μετά, ενώ για τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, που ήταν ο κύριος κάτοχος των ναρκωτικών ουσιών, απέφυγε να απαντήσει.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι αντιμετώπισε ένα θέμα υγείας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με την ίδια να κάνει μια ανάρτηση και να δηλώνει ότι όλα εν τέλει πήγαν καλά. Η πρώην παίκτρια ριάλιτι, όπως φαίνεται από τις παρακάτω δηλώσεις της, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και προσπαθεί να ορθοποδήσει.

Είπε στην κάμερα του «Πρωινού»:

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή, βρίσκω τα πατήματά του μου σιγά σιγά, το παλεύω και με τη σχολή μου και με τη δουλειά και εξελισσόμαστε όσο μπορούμε», είπε αρχικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Στη συνέχεια μίλησε για το τάμα της, αλλά και τις συνθήκες μέσα στις φυλακές:

«Είχα κάνει ένα τάμα στην Παναγιά της Τήνου, το εκπλήρωσα. Ήταν αναμενόμενο. Πιστεύω στον Θεό πάρα πολύ, πιστεύω ότι βοηθάει αυτούς που είναι αθώοι και το έχουν ανάγκη. Με έβγαλε από μια δύσκολη συνθήκη. Στη φυλακή ζούσαμε κάθε μέρα την ημέρα της Μαρμότας».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, Δημήτρης Ρεγγινίδη, απέφυγε να απαντήσει.