Η συμπεριφορά και το ύφος της Ιωάννας Τούνη στο αεροδρόμιο: Γελούσαν όλοι από αμηχανία στο Breakfast@star

Η πρώτη εμφάνιση μετά την πρόταση γάμου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η συμπεριφορά και το ύφος της Ιωάννας Τούνη στο αεροδρόμιο: Γελούσαν όλοι από αμηχανία στο Breakfast@star

Για ακόμα μια φορά το όνομα της Ιωάννας Τούνη παίζει πρώτο θέμα σε όλες τις τηλεοπτικές πρωινές εκπομπές. Η influencer που διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες στη Βενετία και γνωστοποίησε πως δέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε το μοντέλο.

Αφού συνέβη αυτό εννοείται πως ανέβασαν και φωτογραφία με το δαχτυλίδι στα social media (δείτε την εδώ). Πριν από λίγα 24ωρα οι δυο τους επέστρεψαν στις πόλεις τους. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου Αθήνα και η Ιωάννα Τούνη Θεσσαλονίκη.

Η κάμερα του Breakfast at star συνάντησε την influencer στο αεροδρόμιο, λοιπόν, και... ίσα που πρόλαβε να την τραβήξει. Η Ιωάννα όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα τόσο στον δημοσιογράφο που προσπαθούσε να αποσπάσει μια δήλωσή της όσο και στην κάμερα που είχε καταλάβει εξ' αρχής πως την τραβούσε. Όταν έπαιξε το βίντεο αυτό στον αέρα της εκπομπής, το πρωί της Πέμπτης 13/10, το πάνελ, όπως θα ακούσετε και παρακάτω.

Μαζί για υπερηχογράφημα Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου - Είδαν το γιο τους σχηματισμένο για πρώτη φορά

Οι δυο τους, μάλιστα πριν λίγο καιρό, βρέθηκαν για υπέρηχο και αντίκρυσαν για πρώτη φορά τον γιο τους να παίρνει την τελική του μορφή, με τον Αλεξάνδρου να απαθανατίζει τη στιγμή συγκινημένος.

Ο ρόλος του πατέρα τον έχει αλλάξει κατά πολύ και έχει αποφασίσει να υπερασπιστεί την σύντροφό του απέναντι σε κάθε κακοτοπιά.

Ο ενθουσιασμένος μπαμπάς δημοσίευσε ένα story στον λογαριασμό του στο Ιnstagram με το εξής σχόλιο:

«Είναι τέλειος, χαρούμενος και ζωηρός».

Είδαν το γιο τους στον υπέρηχο Τούνη και Αλεξάνδρου