Άκης Πετρετζίκης: Τα βίντεο με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και την αποκάλυψη του ονόματος που θα δώσουν στην κορούλα τους

Με αφορμή τα δώρα που έλαβαν για την μικρούλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν πριν λίγο καιρό ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας, μιας και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, ενώ δεν είναι απίθανο όπως φαίνεται να την μεγαλώσουν ι άλλο.

Η όμορφη σύζυγός του σεφ έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάτι που είχε κάνει γνωστό ε ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ).

Μάλιστα, αυτή τη φορά, ο γνωστός σεφ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά φορμάκια που έλαβαν για δώρο για τη νεογέννητη κορούλα του με στάμπες που τον ξετρέλαναν.

Μάλιστα, ανάμεσα στα δώρα ήταν ένα μπλουζάκι για εκείνον και για τον γιο του, τον Αχιλλέα. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης αναφέρεται και στο όνομα της μικρής, το οποίο φαίνεται πως το ζευγάρι το έχει ήδη αποφασίσει, ωστόσο δεν μας το έχουν αποκαλύψει ακόμα.

Το βίντεο του Άκη Πετρετζίκη με τα δώρα που έλαβε & το όνομα της νεογέννητης

Τα πρώτα λόγια του μετά τη γέννηση της κόρης του

Το πρωί της Τετάρτης 21/9, η κάμερα της εκπομπής “Breakfast at Star” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής συνάντησαν τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του, με τον ίδιο βέβαια να λιτός και βιαστικός.

«Περιμένει ο μικρός στο σπίτι, δε μπορούμε να μιλήσουμε. Ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε πολύ», είπε ο Άκης Πετρετζίκης με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και αποχώρησε με το αυτοκίνητό του.