Το χαμόγελο έσβησε από τα χείλη της: Στα Ιωάννινα για την κηδεία της γιαγιάς της η Δανάη Μπάρκα

Συγκινημένη η παρουσιάστρια του Mega

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αρχείο NDP
Αρχείο NDP

Είναι από τις λίγες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση που φωτίζει και δίνει χαρά με το χαμόγελό της στις κάμερες, όμως εχθές το χαμόγελό της έσβησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη, όταν ανακοίνωσε θλιμμένη πως η γιαγιά της έφυγε από την ζωή (δείτε εδώ το σπαρακτικό βίντεο). Η Δανάη Μπάρκα την Τετάρτη 12/10 μετά το τέλος της εκπομπής της, όπως ανέφερε η ίδια ταξίδεψε αυθημερόν μέχρι το χωριό της στα Ιωάννινα, το Κουκλέσι, για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της γιαγιά.

Το πρωί της Πέμπτης 13/10, στον αέρα της εκπομπής της θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές την εμπειρία της και να δείξει πως υπήρξε και μια θετική πλευρά σε όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση. Γιατί έτσι είναι η Δανάη, πάντα βλέπει το καλό στις καταστάσεις και στους ανθρώπους.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα

"Φυσικά και θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τα μηνύματα που έλαβα εχθές. Εσείς μπορεί να νομίζετε πως είμαστε άγνωστοι - που είμαστε - αλλά το πόσο καταλαγιάζει η ψυχή σου από την αγάπη που μπορείς να πάρεις ακόμα κι από έναν άγνωστο που πολλές φορές μπορεί να είναι και μεγαλύτερη από γνωστούς σου είναι πολύ σημαντικό να στείλω την αγάπη μου στο χωριό μου, στο Κουκλέσι. Ενώ πήγα για έναν πολύ άσχημο λόγο έφυγα με πάρα πολλές αγκαλιές, με πολλές αγάπες.", είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια

Ποιος είναι ο μπαμπάς της Δανάης Μπάρκα που έχασε την μητέρα του (την γιαγιά αυτής)

Όλοι γνωρίζουν πως η μητέρα της Δανάης Μπάρκα είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που ξέρουν τον πατέρα της! Στην περασμένη γιορτή του Πατέρα την Κυριακή 21 Ιουνίου γέμισε τα feed σε όλα τα social media που παρακολουθούμε με εικόνες πατεράδων και παιδιών.

Ασπρόμαυρες, έγχρωμες, από το τώρα ή από το παρελθόν, οι φωτογραφίες με τους μπαμπάδες μας είχαν την τιμητική τους. Οι διάσημοι αυτής της χώρας φυσικά δεν ξέφυγαν από τον κανόνα. Ανάμεσά τους η Δανάη Μπάρκα που μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, Νώντα.

Όσο κι αν η Δανάη Μπάρκα σου μοιάζει με τη Βίκυ Σταυροπούλου, έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους εντελώς διαφορετικό. Η Δανάη Μπάρκα έχει καταπράσινα μάτια. Κι αν δεις τη φωτογραφία με τον δικό της Νώντα, θα καταλάβεις ότι το γονίδιο του πράσινου ματιού ήρθε κατευθείαν από το δικό του DNA.

Μπαμπάς δανάης