«Ευχαριστώ πολύ για την τελευταία μου εκπομπή στο "Πρωινό Μας"» - Χειροκροτούσαν όλοι μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Ποιος το είπε αυτό και γιατί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ευχαριστώ πολύ για την τελευταία μου εκπομπή στο

Χαμός επικράτησε την ώρα της μαγειρικής στην εκπομπή Πρωινό μας, όταν μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο μπήκε στην κουζίνα να μαγειρέψει και η Φαίη Σκορδά. Το φαγητό που έπρεπε να φτιάξουν ήταν κριθαρώτο με γαρίδες.

Οι συνεργάτες τους λοιπόν, δοκίμασαν και από τα δυο πιάτα και στο τέλος τα βαθμολόγησαν. Όταν όμως έπρεπε να βαθμολογήσει ο σεφ της παρουσιάστριας... ήρθε η ατάκα.

Η ατάκα του Σκαρμούτσου την ώρα της μαγειρικής

«Κάτσε γιατί μου λένε από το κοντρόλ πρόσεχε. Θα συμφωνήσω με την Έλενα 3. Ευχαριστώ πολύ για την τελευταία εκπομπή εδώ στο Πρωινό μας», είπε με γέλια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και όλοι τον χειροκρότησαν θέλοντας να κάνουν χιούμορ. Να σημειωθεί πως πολλές φορές ο Σκαρμούτσος με την Σκορδά έχουν αστιευτεί στο πλατό, όπως για παράδειγμα όταν "τσακώθηκαν" για τα κατσαρολικά.

"Λύγισε" ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εκπομπή

Το πρωί της Πέμπτης (29/9) προβλήθηκε η συνέντευξη του Λευτέρη Λαζάρου στην εκπομπή όπου λίγο αργότερα είδαμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο (δείτε εδώ σπάνια έξοδο με την σύζυγό του) να συγκινείται on air με τις δηλώσεις του καθώς μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον γνωστό σεφ.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος είπε στις δηλώσεις του πως: «Είναι αγαπημένος μου φίλος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Είναι από τους ανθρώπους που στερούμαι, όπως θεωρώ ότι κι αυτός με στερείται λόγω δουλειάς».

Έτσι, ο σεφ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, είπε στη Φαίη Σκορδά: «Εγώ συγκινούμαι. Τον Λευτέρη Λαζάρου τον αγαπώ. Τον θεωρώ ίσως τον καλύτερο άνθρωπο και φίλο που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι καλός άνθρωπος.

Είναι ο Λευτέρας ο σοφός. Θα σου πει πέντε κουβέντες κι αυτές οι πέντε κουβέντες θα είναι σταράτες. Επίσης είναι ο άνθρωπος που είσαι στην άλλη πλευρά του πλανήτη και να του πεις ότι έχεις ανάγκη και θα τα παρατήσει όλα και θα έρθει».