Σπάνια εμφάνιση του Δημήτρη Σκαρμούτσου με την σύζυγό του σε γνωστό εμπορικό κέντρο

Στιγμές χαλάρωσης για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνια εμφάνιση του Δημήτρη Σκαρμούτσου με την σύζυγό του σε γνωστό εμπορικό κέντρο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία ξυλοδαρμού του, εντοπίστηκε την Τρίτη 5/4 να ψωνίζει στα μαγαζιά μαζί με την γυναίκα του Μαριέττα Ντάνα.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η σύζυγός του σε έξοδο στα μαγαζιά

Οι δυο τους ντύθηκαν ασορτί στα μαύρα και πέρασαν το απόγευμά τους κάνοντας αγορές σε γνωστό εμπορικό κατάστημα, χωρίς την συνοδεία του γιου τους αυτή τη φορά. Το Πάσχα πλησιάζει και μάλλον προετοιμάζονται για τα δώρα που θα δώσουν στους αγαπημένους τους.

Ο σεφ έχει μεγάλη αδυναμία στο παιδί του και το έχει αποδείξει πολλές φορές, καθώς μπροστά του, η εικόνα του σκληρού άντρα μεταμορφώνεται και γίνεται η πιο γλυκιά πατρική φιγούρα (εδώ θα βρείτε τις αποδείξεις).

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 10 χρόνια και, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, η σχέση τους έχει περάσει τα σκαμπανευάσματά της, αλλά ξέρει πως έχει δίπλα του έναν άνθρωπο μπορεί να τον καταλάβει ακόμη και με ένα απλό βλέμμα.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στα μαγαζιά με την γυναίκα του

Ο Σκαρμούτσος δτα μαγαζιά με την γυναίκα του

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η γυναίκα του

Δημήτρης Σκαρμούτσος

«Με έλεγαν κλέφτη και φυλακόβιο γιατί...» - Συγκλονίζει ο σεφ με τις δηλώσεις του

Μία συνέντευξη "έξω από τα δόντια", έδωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» το απόγευμα του Σαββάτου 19/3 στον ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε στο bullying που αντιμετώπισε παλαιότερα λόγω της εμφάνισης του καθώς και στην περιπέτεια του με τα ναρκωτικά για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε πως: « Όταν γύρισα το 2001 στην Ελλάδα από την Αμερική τράβηξα τα πάνδεινα λόγω της εμφάνισης μου. Με έλεγαν από κλέφτη, μέχρι αλήτη, μέχρι φυλακόβιο, ότι μπορείς να φανταστείς. Ίσως αυτός ήταν και ένας λόγος που κάποιοι στο κανάλι δεν ήθελαν να είμαι στο MasterChef».

«Όταν μίλησα για το πρόβλημα μου με τα ναρκωτικά, πολύς κόσμος μου είπε «μην βγεις να το πεις, θα καταστραφέις και δεν υπάρχει λόγος». Εγώ ακολούθησα αυτό που έλεγε η καρδιά μου. Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να καταστραφώ γιατί τα χέρια μου και η μαγειρική μου γνώση θα με έβαζαν κάπου και θα μαγείρευα. Άρα αν μπορούσα να βοηθήσω πέντε ανθρώπους, ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα».