«Δεν πήραν τις τρανς στο GNTM γιατί θα τις κρατούσαν, τις πήραν για...» - Ενοχλημένη η Μίνα Ορφανού

«Οι συγκεκριμένες εκπομπές είναι για άτομα με χαμηλό IQ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν πήραν τις τρανς στο GNTM γιατί θα τις κρατούσαν, τις πήραν για...» - Ενοχλημένη η Μίνα Ορφανού

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 13/10 η Μίνα Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM 5 και στις τρανς που συμμετείχαν φέτος στο ριάλιτι (όπως για παράδειγμα η Έβελυν που συζητήθηκε πολύ φέτος).

Τα σχόλια της Μίνας Ορφανού για το GNTM 5 & τις τρανς

«Δεν θα μπορούσα να είμαι σε εκπομπή, είμαι πολύ καυστική, δεν θα με έπαιρναν. Δεν πήραν τις τρανς στο GNTM γιατί θα τις κρατούσαν στο παιχνίδι, τις πήραν για τα νούμερα. Οι συγκεκριμένες εκπομπές είναι για άτομα με χαμηλό IQ.

Και για να κρατήσουν σε μια βαθμίδα το IQ βάζουν και κάτι το αξιοπερίεργο για την ελληνική κοινωνία. Παίρνουν τις τρανς και τις ξεζουμίζουν. Αν πάει κάποια, να παρουσιαστεί σε κάτι τέλειο. Να μην πάει σε κάτι ευτελές. Δεν με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια, ξέρω τι είμαι, ξέρω τι γεννήθηκα», είπε χαρακτηριστικά η Μίνα Ορφανού.

Το τραγικό γεγονός που βίωσε το πολυσυζητημένο τρανς μοντέλο του GNTM στα 13

Συγκλονιστική είναι η ιστορία ζωής της Έβελυν, του τρανς μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 5 και είχε γίνει viral με την αντίδραση της όταν οι κριτές την έκοψαν στο bootcamp. Η ίδια λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία και επαφή με την τηλεόραση. Είχα πάει κατενθουσιασμένη χωρίς να μπορέσω να προσδιορίσω και να ελέγξω τα συναισθήματά μου» ανέφερε αρχικά.

«Δε μετανιώνω για το ξέσπασμά μου. Έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι επιθυμώ - κυρίως ό,τι έχει να κάνει με τα όνειρά μου - να το κατακτώ. Έτσι ήταν το συναίσθημά μου, έτσι ένιωθα, έτσι έκανα. Εννοείται ότι ήθελα να συνεχίσω. Ένιωσα απογοήτευση κυρίως γιατί πραγματικά πιστεύω στις δυνάμεις και τον εαυτό μου. Λαμβάνω καθημερινά αρνητικά σχόλια. Θυμάμαι στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και να με τραβάνε βίντεο το οποίο βίντεο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο», εξομολογήθηκε.