Η Βάσια Παναγοπούλου έδωσε "καυτό" spoil για την σειρά, «Γη της Ελιάς» - «Θα περάσει κρίση η σχέση της...»

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Βάσια Παναγοπούλου έδωσε

Το πρωί της Πέμπτης (13/10) η Βάσια Παναγοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς» όπου και πρωταγωνιστεί καθώς δεν δίστασε να δώσει και το δικό της spoil για το τίπρόκειται να δούμε. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί και για την μεγαλύτερη απώλεια που την είχε "τσακίσει".

Οι δηλώσεις της Βάσιας Παναγοπούλου

«Η σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη θα περάσει πολλά στάδια γιατί δεν είναι μόνοι τους. Έχουν δύο παιδιά που θα τα δούμε σύντομα να έρχονται. Πρώτα θα έρθει η κόρη που θα δοκιμαστούμε πολύ από την άφιξη και την παραμονή της στη Μάνη και μετά ο γιος».

«Θα περάσει κρίση η σχέση της Ασπασίας με την Αρετή και εκεί θα έχουμε μια μετωπική σύγκρουση που θα είναι ενδιαφέρουσα. Γίνεται μία προσπάθεια να έρθουν κοντά τα δύο αδέρφια (Βασιλική και Στέφανος) και η Ασπασία θέλει να χαλάσει τα πράγματα αλλά την παίρνουν χαμπάρι και θα υπάρξει και εκεί μια σύγκρουση».

«Ο ηθοποιός όταν καίγεται μέσα του, δεν κοιτάει αν έχει κουραστεί!»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (10/6) η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να δώσει ένα "καυτό" spoil για την σειρά «Γη της Ελιάς» ενώ από την άλλη αναφέρθηκε για τις προτεραιότητες ενός ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε πως: «Πολλές φορές συμβαίνει τώρα μέσα από την ιδιότητά μου να συναντώ νεότερους ανθρώπους και βλέπω ένα χαλάρωμα που δεν μου αρέσει και θυμάμαι τον τρόπου με τον οποίο εγώ αντιδρούσα στη πολύ σκληρή δουλειά.

Για εμένα δεν ήταν ποτέ, μην το πάρει κανείς στραβά αυτό που θα πω τώρα καθώς δεν ήμουν ποτέ με το ρολόι στο χέρι δηλαδή να δω τί ώρα τελειώνω ή να δω τι ώρα τελειώνει το ωράριό μου». Και συνέχισε λέγοντας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο ηθοποιός όταν καίγεται μέσα του, δεν κοιτάει αν έχει κουραστεί!».