«Με έβγαλε με κλωτσιά ο Γιάννης Μπέζος στη σκηνή, μου τραβούσε το χέρι και...»

Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στον καναπέ της εκπομπής, «Στούντιο 4» έκατσε η γνωστή ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου όπου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική αλλά και για το άγνωστο περιστατικό με τον Γιάννη Μπέζο. Μάλιστα, η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της έχει αναφερθεί και για τον εθισμό που έχει με...

Οι δηλώσεις της Ρένιας Λουιζίδου

Συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου αναφερόμενη για μια οντισιόν της στην Αθήνα της Ξένιας Καλογροπούλου είπε χαρακτηριστικά" «Με έβγαλε με “κλωτσιά” ο Γιάννης Μπέζος στη σκηνή, είχαμε μαζί ένα νούμερο. Μου τραβούσε το χέρι και του το χρωστάω γιατί βγήκα στο σανίδι και με τραβούσε.

Είχα φρικάρει γιατί βγήκα από τη σκηνή με όλες τις Ηλέκτρες και τους Άμλετ και έπρεπε να κάνω επιθεώρηση, κάτι που κανείς δεν με είχε προετοιμάσει».

«Κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω» - Η σπάνια αποκάλυψή της

Η Ρένια Λουιζίδου - η οποία πρόσφατα ανακοινώθηκε πως θα αντικαταστήσει την Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην παράσταση με τον Παπαδόπουλο - βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot το Σάββατο 25/6 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης τη ύλης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το 2004.

«Το 2004 έπαθα μια περιτονίτιδα πάρα πολύ σοβαρή, κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω. Κόλλησα ένα μικρόβιο σε μια τουαλέτα, σε γύρισμα. Επειδή ήταν καύσωνας, τέλη Ιουλίου, η πρώτη σκέψη όλων ήταν θερμοπληξία, έφτασα 41 πυρετό.

Το χειρότερο είναι ότι πήγα και την άλλη μέρα να κάνω άλλη μία σκηνή γιατί, όπως μου είπαν, έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο. Πήγα και μετά το γύρισμα πήγα στο νοσοκομείο. Ήταν απόφαση της παραγωγής», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

Η Ρένια Λουιζίδου είπε στη συνέχεια: «Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν το έκανα. Υπήρχε πίεση από το κανάλι, είχαν χάσει τη μπάλα, δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Μου ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι δεν κατάλαβαν πως ήμουν τόσο άρρωστη».