Η αποκάλυψη του Στρατή Χατζησταματίου για τον Σασμό: «Ο Μαθιός είναι στο μυαλό του Μανόλη ένα...»

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Στρατή Χατζησταματίου για τον Σασμό: «Ο Μαθιός είναι στο μυαλό του Μανόλη ένα...»

Στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Στρατής Χατζησταματίου όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την σειρά "Σασμός" αλλά και για τον ρόλο που υποδύεται, δηλαδή του Μανόλη -δείτε επίσης απόλυτο spoiler από τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Οι δηλώσεις του Στρατή Χατζησταματίου

«Ο Μαθιός είναι στο μυαλό του Μανόλη ένα τέρας, ένας δολοφόνος. Έχει σκοτώσει, έχει πει ψέματα και συνεχίζει μέσα σε αυτό. Δεν κάνει καμία προσπάθεια για να μετανιώσει» σχολίασε, εξηγώντας το μίσος που τρέφει ο «Μανόλης» για τον «Μαθιό».

Στον δρόμο με φωνάζουν “Μανόλη”. Το Στρατής δεν το ξέρουν τις περισσότερες φορές. Πρόσφατα κάποια παιδάκια με φώναζαν όλοι μαζί “Μανόλη”, είχε πολύ πλάκα. Στα social media μου στέλνουν γιαγιάδες, το οποίο είναι επίσης συγκινητικό. Προσδοκώ να ελκύω κοπέλες ως Στρατής και όχι ως “Μανόλης”».

Δεν είναι μόνο ηθοποιός - Το κανονικό επάγγελμα που έχει σπουδάσει

Το πρωί της Πέμπτης 23/4 μέσα από την εκπομπή Super Kατερίνα έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση σχετικά με πρωταγωνιστή της σειράς ''Σασμός'' τον τηλεοπτικό Μανώλη, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό του.

Ο λόγος λοιπόν, για τον Στρατή Χατζησταματίου, ο οποίος μπορεί να έρχεται αντιμέτωπος με δύσκολα περιστατικά στο σίριαλ, όμως στην πραγματική του ζωή χάρισε μεγάλη χαρά στον εαυτό του και σε όσους τον αγαπούν. Ο ηθοποιός πήρε το πτυχίο του στη Νομική, επομένως εκτός από το Eθνικό, που έχει τελειώσει, αν θελήσει θα μπορέσει να εξασκήσει και άλλο ένα επάγγελμα, αυτό του δικηγόρου.

«Πήρε το πτυχίο του από τη Νομική Σχολή Αθηνών. Εκεί ήταν φίλοι και συγγενείς για να τον συγχαρούν. Παράλληλα με το Εθνικό Θέατρο το οποίο έχει τελειώσει, ήταν και φοιτητής στη Νομική Αθηνών. Χρωστούσε κάποια μαθήματα και τώρα πήρε το πτυχίο του».