Στιγμές αγωνίας για τον Βασίλη Μπισμπίκη και την πρώην σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη - Η δημόσια έκκληση και το αίσιο τέλος

Η ανάρτησή στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Το βράδυ της Πέμπτης 13/10 ο Βασίλης Μπισμπίκης ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media πως ο σκύλος του χάθηκε και ζητούσε τη βοήθεια του κοινού για να τον βοηθήσουν να τον βρουν σύντομα.

Την ίδια αγωνία μοιράστηκε μαζί του και η πρώην σύζυγός του ηθοποιού, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, καθώς πρόκειται για έναν σκύλο που είχαν αποκτήσει μαζί ως ζευγάρι και παρόλο που οι δυο τους έχουν αλλάξει εντελώς ζωή, η αγάπη τους για εκείνον δεν αλλάζει.

Ευτυχώς, λίγες ώρες αργότερα, η αγωνία έλαβε τέλος για τον ίδιο, καθώς ο Τάισον, όπως τον είχαν ονομάσει, βρέθηκε και η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το προσωπικό προφίλ της πρώην γυναίκας του πρώτου στο Instagram.

Βρέθηκε ο σκύλος του Βασίλη Μπισμπίκη

«Βρέθηκε το ατίθασο αγόρι μας με την πολύτιμη βοήθεια της κας Μαρίζας Χριστοφίδου Pet Rescue Ηράκλειο! Νιώθω απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια και συμπαράσταση όλων σας! Υπάρχει και η πολύ καλή πλευρά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης! Κα Χριστοφίδου δεν βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω, όπως όλες και όλους αυτούς που πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο σκύλος του Βασίλη Μπισμπίκη

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του ηθοποιό για την Βανδή

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τα όλα όσα είπε εκείνη για τον ίδιο στην Super Κατερίνα.

Είναι δύσκολη η αλήθεια;

Φυσικά και είναι. Θέλει μια διαχείριση πότε επιλέγεις να είσαι ειλικρινής και αληθινός. Να μη γίνεσαι κυνικός, εννοώ.

Εσείς έχετε επιλέξει να είστε αληθινός;

Ναι. Η αλήθεια ή οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στη ζωή συμβαίνουν πάντα βίαια.

Αντέχετε τις αλλαγές;

Τις αντέχω ή τουλάχιστον, αυτό έχει δείξει η ζωή μου

Στη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για εσάς με τα ωραιότερα λόγια που θα μπορούσε να πει ένας ερωτευμένος άνθρωπος για το σύντροφό του. Εσείς τι αγαπάτε σε εκείνη;

Θα σας πω αυτό μόνο: Η Δέσποινα για εμένα είναι ουρανός! Μέσα στην καθημερινότητά μου, μέσα σε αυτή την τρέλα, είναι ο ουρανός μου.

Η ερωτική εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την Δέσποινα Βανδή