Ιωάννα Σαρρή: Επιβεβαιώνει ή αδιαφορεί; Η πρώτη εμφάνισή της μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - Τι φόρεσε

Το "έστειλε" το μήνυμα σε όλους με τον δικό της τρόπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Σαρρή: Επιβεβαιώνει ή αδιαφορεί; Η πρώτη εμφάνισή της μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - Τι φόρεσε

Η Ιωάννα Σαρρή έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM στο κανάλι του Star. Μάλιστα, η νεαρή καλλονή έκλεψε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις τόσο των κριτών του ριάλιτι, όσο και των τηλεθεατών. Το μοντέλο μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το GNTM, όμως η καριέρα της απογειώθηκε και πλέον θεωρείται από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.

Πέραν αυτού, το όνομά της αυτή την περίοδο έρχεται στο επίκεντρο καθώς φημολογείται πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι, πως είναι έγκυος στον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Σαμπάνη (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες). Κανείς από τους δυο δεν έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό, κανείς από τους δυο δεν έχει σχολιάσει καν την είδηση μέχρι στιγμής. Ωστόσο, πριν από λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 13/10 η Ιωάννα Σαρρή εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα ως μοντέλο για γνωστό οίκο μόδας.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση, λοιπόν, μετά τις φήμες έρχεται να δημιουργήσει περισσότερα ερωτηματικά για το αν ισχύει ή όχι τελικά η είδηση αυτή καθώς το μοντέλο άλλαξε δυο διαφορετικά σύνολο που και τα δυο ήταν πολύ φαρδιά και κάλυπταν πλήρως την περιοχή της κοιλιάς. Μήπως ήθελε να κρύψει κάτι ή Ιωάννα ή απλά αυτό ήταν το concept;

Οι εμφανίσεις της Ιωάννας Σαρρή

 Ιωάννα Σαρρή εγκυος

 Ιωάννα Σαρρή πρωτη εμφανιση μετα την εγκυμοσυνη

«Είμαι ερωτευμένος»

Το πρωί της Πέμπτης (22/9) μέσα από την κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε η σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για πρώτη φορά για τον έρωτα που έχει βρει στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή.

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”. Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους, είμαι ερωτευμένος».