Γονείς για πρώτη φορά Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή; Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες

Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού που προκάλεσε τους ψίθυρους για εγκυμοσύνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει ο Γιώργος Σαμπάνης, μιας και τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Το ζευγάρι δεν κρύβει λεπτό τον έρωτά του και πολύ συχνά πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις (όπως σε αυτή τη συναυλία που τράβηξαν όλα τα βλέμματα) αλλά κάνουν και κοινές αναρτήσεις στα social media (όπως αυτή εδώ που είναι αγκαλιά), επιβεβαιώνοντας πόσο αγαπημένη είναι, ενώ μάλιστα είδαμε το ζευγάρι μαζί και στο red carpet των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2022, μιας ο Γιώργος Σαμπάνης τραγούδησε στην εκδήλωση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ilovestyle.com, η Ιωάννα Σαρρή είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και έχει ολοκληρώσει το πρώτο τρίμηνο της κύησής της. Παρόλα αυτά, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, το περιβάλλον του Γιώργου Σαμπάνη, μέχρι στιγμής, δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει την ευχάριστη αυτή είδηση.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Σαρρή από τα βραβεία που φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η φωτογραφία της Ιωάννας Σαρρή από τα βραβεία που φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης 
Instagram Ioanna Sarri

Η εξομολόγηση του Σαμπάνη για την Σαρρή

Το πρωί της Πέμπτης (22/9) μέσα από την κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε η σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για πρώτη φορά για τον έρωτα που έχει βρει στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”. Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους, είμαι ερωτευμένος».